IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 213>
Автор
Порака Обратен редослед
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 22:06
..imam dojam deka komunikacijata ni odi vo nasoka...razgovor na slepi i gluvi... ne ubeduvate deka ne postoi Jugoslavija..pa nie celo vreme toa kazuvame..deka ne postoi...oti ako postoeshe ...sega kje si bevme nadvor...vo kafana..kje se druzevme... so prijateli... imalo zatvorenici za politicki idei...pa shto se nash*te zatvori... so site tie bacila... zmii.. gushteri... buri... zar ne e politicka presmetka.... Brat Ljube se preceka na aerodrom so leb i sol...ko shto e red za da sega bide etikjetiran...samo zatoa shto otishol na rucek so lugje od SDSEto na koj covecki sakal da im se zablagodari... aman od anatemi...ta etiketi na predavnici... evala da sme predavnici vo mislite i recta zaradi nostalgicarstvo... kje se citame..kje polemizirame... inaku temava kje treba da ja zatvorime... vaka...ima zanimacija...

Изменето од mamamd - 07.Ноември.2008 во 22:08
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 22:00
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Кај вас непријателите ги ставате во парламент

а ,кај вас друже геџо , самите сте си непријатели и се јадете живи меѓу себе.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 21:45
Кај вас непријателите ги ставате во парламент
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 20:19
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

vo sekoja normalna drzava , neprijatelite na istata zavrsuvaat vo zatvor ... kako na primer guantanamo .......... a moze i GOLI OTOK голема%20насмевка

ел команданте,друже - Господине,Да ти велечасни те осудуваме У ИМЕ НАРОДА !!! на 101 година самотија во Македонија и само вистината да ти се чита за - непријателите кои се осудувани во нормална држава -
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 18:22
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

mojot post i te kako drzi voda, no kako sto eden pocituvan clen od forumov veli, na gluvite i ne mozes da im ja opeises ubavinata na Mocartovata muzika... mozes i tehno da im pustis kako cekan po glava da gi udira, za niv ke bide super.

Видиш како си знаеш
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 17:31

JUGOSLAVIJA?????????-NO, THANKS....

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 17:00
Anastea se dodeka ne vidam nesto dobro da se napravi, nema ni da vidis da napisam deka e nesto dobro. koga na nekogo mu se odzeme se , site prava i se pretvori vo rob , za mene toa ne e dobro . a ti koja ne gledas crno belo velis isto deka toa ne e dobro, no tebe vladata ti e ok.

sekoj ima losi raboti i dobri, no tamu kade sto preovladuvaat dobrite, losite lesno se podnesuvaat, no koga losite preovladuvaat nasproti ponekoja dobra, izvini ama nikako ne e dobro.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 16:49
Бутел, тоа што го кажуваш и пишуваш треба да го знаеш, не само да се каже нешто...
Како сакаш да се гледа ефект, кога парите не се искористени, проекти скоро и да нема. И за тоа се криви како оние што треба да ги користат парите, така и владата, која наместо да се рекламира, може со тие пари да спроведе една кампања за запознавање на луѓето околу ова...
Со тоа не ти кажувам дека некој треба да краде, или дека денес не се краде, не знам како не можеш да ме разбереш. А тоа дека сум ти контрадикторна ти кажав од каде е. Јас не размислувам црно-бело, ниту нешто слепо величам без да ги знам работите. Имам постови во кои одобрувам некои работи, имам и такви во кои критикувам, можеби ти не си ги прочитала, или читаш така како што ти одговара. А јас пак не сум прочитала до сега ниеден твој пост со еден добар збор за овие сегашниве, или пак да кажеш нешто лошо за поранешните...
Она за дишењето во врат, прочита негде дека го одобрувам и денес??? Ако си прочитала, кажи каде, ако не не ми ставај зборови во уста.

Мирославе, неколку пати се обидуваш да инсинуираш...
Тоа само покажува колку е широк твојот видокруг...  

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 16:37
pravite sedat vo fotelji ... vo vlada i po ministerstva .... a nekoi i ne se dostapni .... imaat smeneto mreza na mobilen operator голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 16:35
pa Boogie, vo sekoja drzava kriminalci odat da dobivaat redoven obrok, a ne sega vo zatvor se stavaa lugje senzacionalno, se drzat vo pritvor so godini i na kraj se nema dokazi , a pravite kriminalci nikoj ne gi cepka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 16:34
vo sekoja normalna drzava , neprijatelite na istata zavrsuvaat vo zatvor ... kako na primer guantanamo .......... a moze i GOLI OTOK голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 07.Ноември.2008 во 16:35
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 16:33
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

svesni sme dak Jugoslavija ja nema, zatoa i zalime ... a deka Jugoslavija bila najgolemo zlo.... moze bila ako e zlo da zivees i bides tretiran kako covek

Ова кажи им го на политички прогонуваните Македонци,Срби,Хрвати,Словенци,ЦрноГорци и Шиптари - они ем живееле ко луѓе ем редовен оброк добиваленамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 16:28
popusto e da trosam energija za da ti pojasnam ... deka TITO bese narodot ...... koj se pokaza nedostoen da bide toa sto bese ... tuku sto e ova sega i sto kje bide vo idnina .... NIKOJ I NISTO намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 16:28
svesni sme dak Jugoslavija ja nema, zatoa i zalime ... a deka Jugoslavija bila najgolemo zlo.... moze bila ako e zlo da zivees i bides tretiran kako covek
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.