![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 118119120121122 717> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Поздрав позитивци... имајте убав ден, со убави мисли...
![]() Мамамд, она anastasijooooo (akcentot na oooo)
![]() Си го имам дома името... секој ден си го подвикнувам најмалку стотина пати...
![]() Благодарам за кафенцето...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...daduuuuush...
![]() ![]() ...anastasijooooo (akcentot na oooo) ![]() ![]() ...bibenceeeee ![]() ![]() ...mm...vaka kje ti se obrakjam ![]() ![]() ![]() ...dak...aj da meditirame uz ![]() .. i ova za mene... ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... daj te molam...ne sum luda da zastanam do ovoj i da meditiram... neli mislish deka ima i popametni raboti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Идам да ве видам...
![]() ![]() ![]() Значи, домашно немаме денеска... слободно може да си резонираме... во хоризонтала...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Doobar deeeen pozitivci
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() Поздрав позитивци...Уживајте во дождливиот ден...времето е идеално за евоцирање на старите спомени ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Поздрав до вас позитивци...исполнете се со медитација ![]() ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
..ve pozdravuvam... i
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
fala
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Уживајте во поздравот ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
... znaesh shto ano= anastea, kolku li mi e milo imevo...dodusha jas vo sebe te vikam anastasija...baba mi mila taka se vikashe
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Види ја бе учителката... дојде... кажа виц... остави наредба... и ја снема...
![]() Јас не ти варам кафенце... ќе те носам на готово... да те расонам после дремката... со лаф-муабет...
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 118119120121122 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |