![]() |
|
Одмор во Албанија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 24> |
Автор | ||
skenderbeuuu ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sigurno ne si cul i ne ni znaes za BUTRINT, za Apollonija, Janina, Velipoja, Himara, Lushnja. ne se rpavi deka mnogu znaes, bidejki nisto ne znaes.
Изменето од skenderbeuuu - 30.Јули.2008 во 10:57 |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
[QUOTE=skenderbeuuu]
Sefe aj ke te molam kazi mi druga destinacija za poseta vo ablanija koja jas ne ja napisav vo predhodnive posto tolku se pravis deka ja saak i znaes taa albanija ..Eve ja sakam da mi predlozis mesto za patuvanje ama da ne e od onie jas so gi nabrojav! Изменето од mamma - 30.Јули.2008 во 12:44 |
||
![]() |
||
skenderbeuuu ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
covek samo od lubomora moze da pise protiv albanija , protiv drzava so najubavi plazi, so najbogato istorisko nasledtstvo, so najpoznati luge vo svetot
( 4 oskarovci, 3 nobelovci) |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
definitivno .... nema drugo .....
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
да да,... дури и ми се допадна ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ќе биде добро и таму, само треба време и инвестиции, што се виновни луѓето, навистина ги упропасти Енвер Хоџа.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
objasnuvav vece ednas na veroispoved ... nepotrebno e po vtor pat da pisuvam za " higienskite " postapki
![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Како на пример? |
||
|
||
![]() |
||
|
a koga bi znaela uste nekoi raboti , bi go ispovratila i siot burek koj vo zivotot si go izela
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ми се одјаде бурек од погорниот пост
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
Ne sakav da kazam kako sto mislev za Albanija taka ispadna.....:)):):):):):)
|
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
Albanija i turizam .... magare i voena muzika ... cel orkestar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од xxll - 28.Јули.2008 во 23:35 |
||
![]() |
||
|
nema sto da se misli ... FAKAT
![]() |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |