![]() |
|
Насабајле прво... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 26> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
трчам во wc
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
секогаш гледам да го свртам часовникот 5-10 минути порано отколку што треба да ѕвони и потоа тие 5-10 мин. ги користам за излегување, а кога станам подоцна и веќе сум наспиена прво што направам е да видам дали имам некоја порака на телефонот
![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Koga ke si dojdam doma, ke se zalisam od spienje (i nikad ne go pravam toa, koga ke si dojdam posle sum rasoneta i najcesto ucam ili visam pred kompjuter)
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
истрчувам еден круг шпринт,ама нервозно
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
МОЧКАМ
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Palam cigara ....taka se rasonuvam...
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
kafe odma shtom stanam
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
kafe,kafe,kafe,kafe.............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
mi zvoni telefonot vo 07;00,jas go gasam mehanicki i prodolzuvam da spijam.posle se budam vo 7;25,panika,ja budam kerka mi,zaminuva na skolo a jas,kafeto cigarata i na forum,uste posabajle.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Prvo mi zvoni mobilniot i posle pak go navivam za da dospijam uste 5 min pa posle pak uste 5....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
прво го гасам алармот и се чудам дали моб. да го дрецнам од земја шо ѕвони или главата од ѕид - шо го наместив
![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
go gledam tavanot
![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
...Otvaram oci..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Леле уште еден досаден ден- ќе биде подосаден од вчера или не??
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |