![]() |
|
Што може да ве расплаче? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101112 |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.. koga kje vidam dete kako place...mene vednash mi se stega dushata.. pocnuva da mi drhti glasot i mnogu pati gushkajki go/ja da se smiri mi potekuva po nekoja solza... Mrazam situacii koga stradaat deca.
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
кога се нервирам... јас не плачам... сами ми течат солзите...
![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Tesko placam,no koga se prepolnuva casata,togas najmala sitnica moze da me rasplace i da si dadam odduska za se sto e nasobrano.
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Што може да ве расплаче?
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |