IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Паркети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Паркети

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314>
Автор
Порака Обратен редослед
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 20:51
Originally posted by anakin anakin напиша:

za parketi koga kje pomislam
mi se postavuva edno prasanje

dali nivnata tehnika na svirenjeto i kvalitetot na peenjeto e namerno mizeren za da bidat u nekoj fazon na buntovnici- bitna e zabava ili tie tipovi tolku znaat

ako tolku znaat so do boga pravele celi 10 godini zatoa so moeto kuce za deset godini kje svirese La Bamba bez niedna greshka

cuv denes nivna pesna za buba mara- se vooduseviv kolku moze edna pesna mizerno da zvuci
mozebi e toa ono prvoto niven fazon na totalni begineri

Eve...i anakin ke go stavam vo moi...omileni- isto kako Blashka i james dean,shto lichi na jul briner....
na kraj.... sepak ona tvoe,....bolje creshov nego bukov...

e najdobroнамигнување

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 20:45
na nekoj cuden nacin mi se dopagjaat
me relaksiraat
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 20:26
za parketi koga kje pomislam
mi se postavuva edno prasanje

dali nivnata tehnika na svirenjeto i kvalitetot na peenjeto e namerno mizeren za da bidat u nekoj fazon na buntovnici- bitna e zabava ili tie tipovi tolku znaat

ako tolku znaat so do boga pravele celi 10 godini zatoa so moeto kuce za deset godini kje svirese La Bamba bez niedna greshka

cuv denes nivna pesna za buba mara- se vooduseviv kolku moze edna pesna mizerno da zvuci
mozebi e toa ono prvoto niven fazon na totalni begineri
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 20:17
Originally posted by realna realna напиша:

не знам како тоа некој може да биде воодушевен од човек кој не знае да каже 2 реченици

koj coek? koi to recenici? zboris za bend ili za coek?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 20:09
Originally posted by blashka blashka напиша:

Паркети..........за никаде беа..........без врска.........
   не ми се допаднаа воопшто........тага

Ete,zatoa si moja Blashkaбакнеж

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 18:03

Убаво да си поминеш ..намигнување ....и да ни раскажеш....голема%20насмевка
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 02:09
PARKETI ke doagaat vo sabota vo shtip, ke odam

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 00:57

Паркети..........за никаде беа..........без врска.........
   не ми се допаднаа воопшто........тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 02:27
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by mamma mamma напиша:

Ova e pastirano od temata Evrovizija...moj post-sekako
za da ne dodadam ushte nekoja kritika...dosta e

Sega ke kazam neshto i znam deka ke me potepate siteцрвенеење
Shto bre vidovte kaj tie Parketi????
Furaat punck fazon zaboraven od svetov...nikoj od niv
a najmalku toj kjoraviot nema glas,a poim za peenje ushte pomalku.
Dobri se mozebi za nekoja privatna zabava ili..kabare show...
Zoshto ,ne mi e jasno site se palime na se neshto novo i nevoobichaeno
shto ke izleze kaj nas na estrada ne razmisluvajki pri toa kolku i dali
e voopshto kvalitetno???

те сфаќам што мислиш, ама паркети не се ново нешто намигнување

da novi kreteni na kretenska televizija
голема%20насмевка

Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 02:11
не знам како тоа некој може да биде воодушевен од човек кој не знае да каже 2 реченици
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 00:29
Koga ke porazmislam malku poveke.....doadjam do zakluchok
hmmmmm...anakin e  vo pravo.....sepak,creshoviot parket e podobar od bukoviot

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 00:01
Originally posted by james dean james dean напиша:

Originally posted by PredatorCE PredatorCE напиша:

Епа за мене не вреди нечие мислење на тип што има преслушано 2 песни од некој бенд и мисли дека се знае. За запознавање со некој бенд треба убаво и критички да се исслуша нивен албум како и анализирање на текстовите и идеологијата на бендот, сфаќаш? Да ги нема тие критериуми секој бенд би бил во турбофолк категорија. И не бладај дека те терам да сфатиш нешто пошто гледам дека си ОГРАНИЧЕН со сваќата за музиката и тешко дека некогаш ќе ја сватиш идеологијата на rock'n'roll - от.    

De gustibus non est disputandum!

Јас мислам дека се sh*t. (со извинение)

А инаку и јас сум Rocker by the way и тоа со дебело искуство во музиката (како музичар, се разбира, и како човек кој ја следи музиката)!

еј убаво си кажа мама ствар на вкусови
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 22:48
Originally posted by PredatorCE PredatorCE напиша:

Епа за мене не вреди нечие мислење на тип што има преслушано 2 песни од некој бенд и мисли дека се знае. За запознавање со некој бенд треба убаво и критички да се исслуша нивен албум како и анализирање на текстовите и идеологијата на бендот, сфаќаш? Да ги нема тие критериуми секој бенд би бил во турбофолк категорија. И не бладај дека те терам да сфатиш нешто пошто гледам дека си ОГРАНИЧЕН со сваќата за музиката и тешко дека некогаш ќе ја сватиш идеологијата на rock'n'roll - от.    

De gustibus non est disputandum!

Јас мислам дека се sh*t. (со извинение)

А инаку и јас сум Rocker by the way и тоа со дебело искуство во музиката (како музичар, се разбира, и како човек кој ја следи музиката)!

Изменето од james dean - 29.Февруари.2008 во 22:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 22:10
PredatorCE....malecko...(poradi toa CE)jas ...te razbiram...no,navistina
nemozam da ti pomognamтага
Koga jas slushav rock'n'roll ,seushte nemashe pampers peleni
a tebe ti beshe prerano za nivna upotreba.
Koga malku ke se potsmirish,...navrati pak tuka

Изменето од mamma - 08.Март.2008 во 19:57

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.