![]() |
|
Со шминка или без? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вкусно избрана и нанесена шминка оди секогаш во прилог на убавината на жената. Лошиот избор и претераноста во нанесувањето предизвикува контра ефект. Шминкањето е еден вид уметност за жената
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
si kazavme nie-umereno
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
све све само не се шлапајте многу
![]() се е добро кога не е претерано Изменето од zabegan - 16.Јануари.2008 во 11:48 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
postojat takvi ?? ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од IQ - 16.Јануари.2008 во 00:24 |
|
![]() |
|
Viks ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
секако дека зависи од пригодата , не преферирам шминка за секаква пригода , ама некако не ми е јасно што постојат девојки кои воопшто не размислувале на таа тема и не користеле никогаш никаква шминка
![]() |
|
![]() |
|
сосема малку...колку да се рече нашминкана...
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
SE RAZBIRA DEKA SO SMINKA
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
сакам да се шминкам, ме забавува, но нормално да биде умерена и ненападна, најмногу ги истакнувам очите
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
so shminka,ama umereno
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
So shminka e poubavo
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
ISTO ![]() |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
sekogas sum nasminkana, navika. rabotata mi e takva, bara od mene sekogas da sum naj.
sega samo za vikend si go odmaram liceto. |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
дискретна шминка... коректор,.. пудро... маскара... сјај и обавезно некое нежно руменило...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |