![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 115116117118119 240> |
Автор | |
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Обама дошол на посета во Македонија за време на инагурацијата на новиот претседател Ѓорге Иванов, и како што е редот Ѓорге го однел на прошетка низ Скопје, се шетале... - Kај нас во Америка, кога ќе видиме некој човек како моча на улица го убиваме... |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници. И додека тие една вечер се забавувале, на врата заѕвонил мажот на госпоѓата. Оваа набрзина го пикнала инспекторот, пиштол гол, во плакар и му рекла да седи таму и збор да не испушта. Си влегол мажот дома, ама му станало нешто сомнително, па почнал да го пребарува станот. Кога го отворил плакарот и видел гол човек му викнал: - Кој си бе ти? - Јас сум инспектор од "Домашна чистота". Дојдов да испитам случај со појава на молци во зградава. - А кај ти е облеката??? Инспекторов се погледнува, па извикува: - Ах тие мали копилиња!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
- Што е 6.9? - Поза 69 со полувреме.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Povredio Crnogorac nogu i otisao kod lekara...
Lekar:"Ne vredi, polomljena je, moracete da stavite gips." A Crnogorac:"Cuj, jado gips!?! Mermer!" |
|
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Putnik u balonu sa vrućim zrakom je izgubio orijentaciju. Spustio je balon niže i ugledao jednu ženu na tlu.
Spustio se još niže i pozvao ženu: - "Oprostite, možete li mi pomoći? Obećao sam jednom prijatelju da ću se naći sa njim, ali ne znam gdje se nalazim." Žena mu odgovara: - "Nalazite se u balonu, otprilike 10 met. iznad zemlje, 49 stupnjeva 28 minuta i 11 sekundi širine, te 8 stupnjeva, 28 minuta i 58 sekundi dužine." - "Vi ste sigurno inženjerka" - kaže čovjek u balonu. - "Jesam", potvrdi žena, "ali kako to znate?" - "Pa, sve što ste mi rekli je tehnički korektno, ali ja nemam pojma što da radim sa tim informacijama, a činjenica je da još uvijek ne znam gdje sam. Otvoreno govoreći, niste mi bili od prevelike pomoći, samo ste mi produžili putovanje." Žena mu na to odgovori: "Vi sigurno radite u menadžmentu !" "Da", odgovara čovjek iz balona "ali kako to Vi znate?" "Tja", odgovara žena "niti znate gdje ste, niti kuda idete. Dospjeli ste na visoku poziciju prije svega pomoću velikog napuhavanja. Dali ste obećanje prijatelju, a da nemate pojma kako ćete ga održati, a očekujete od ljudi ispod vas da riješe vaš problem. Činjenica je da ste sada u istoj izgubljenoj poziciji kao i prije našeg susreta, ali sada nekako ispadne kao da sam ja kriva za to!" |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Porodica iz jedne Africke zemlje u razvoju, prvi put se nasla u robnoj kuci jedne Evropske prestonice. I dok je majka kupovala na jednom zenskom odjeljenju, otac i sincic stoje pored jednih dvokrilnih metalnih vrata koja se sama otvaraju a onda se iza njih pojavljuje mala kabina.
- Sta je ovo tata?- pita malisan, - Nemam pojma! To nikada u zivotu nisam video! U tom trenutku jedna stara gospodja, smezuranog lica i sa primjetnom grbom na ledjima, ulazi u lift. Vrata se zatvaraju i otac i sin gledaju u lampicu koja se upalila odmah iznad vrata a svetleci brojevi su se ravnomjerno mijenjali: 5, 6, 7, 8, 9, 10... a onda poslije krace pauze brojevi u nizu su poceli smanjivati - 10, 9, 8, 7, 6, 5... dok se na kraju pred njima nisu ponovo otvorila vrata, a iz kabine je izasla fantasticno zanosna plavusa, kao da je Bog stvorio za sebe. Zabezeknuti otac brzo dade uputstvo sinu. - Idi brzo nadji majku i odmah je dovedi ovde ! |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Си биле зоофил, пироман, садист и мазохист и покрај нив поминала мачка.
Зоофилот рекол: Ај да ја ебеме! Пироманот рекол: Не бе, ај да ја палиме. Садистот рекол: Абе не, да ја мачиме! Мазохистот рекол: ...мјау? |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Зошто малата мува плаче? - Затоа што мајка и јади гомна!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Зошто циган кога јаде бурек му е откопчан дуќанот? - За мувите да не му се збираат на бурекот.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Rodi se bebe i odma po porođaj vika:
Dajte mi računar sakam da programiram! Gledaat doktorite deka bebevo e epten pametno i mu seckaat pola od mozokot. Koga bebeto ke se osvesti vika: Dajte mi digitron treba da presmetam nešto! Gledaat doktorite deka bebeto e uste mnogu pametno i ke mu ja otstranat i vtorata polovina na mozokot. Koga bebeto ke se osvesti ke rece: Što e, što me gledate, ‘ajde vadete gi ličnite karti! |
|
|
|
![]() |
|
Doneo petao nojevo jaje pred kokoške i kaže:
Dame, nije da vam nešto zameram, ali vidite kako se to radi u inostranstvu |
|
|
|
![]() |
|
Glavna ulica u Minhenu.Sede dva prosjaka.Pored prvog pise "SRBIN"
a pored drugog "HRVAT". Narod prolazi i pljuje na prvog a drugom obilato daje novcanice. Prilazi jedan dobronamerni i kaze prvom: "Napisi covece i ti da si Hrvat ili Slovenac ili bilo sta... vidis i sam..." Prvi prosjak se okrece drugom i kaze: "Cuj' bolan Haso, on ce nas ucit' marketingu!" |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
-Биле на лозјето Трпе и Трпана. Во еден момент му се јавила швалерката на Трпе и му рекла да оди кај неа да свршат работа. И Трпе и рекол на жена си :
- Жено јас ке одам ,се јавија дека вујче умрел, а ти седи тука одмори. Брзо ќе се вратам. Отишол Трпе свршил работа и се враќа. Но оддалеку ја здогледува Трпана како се работи со некој. Отрчува таму и ја прашува: - Што работиш мори жено? - Трпе, откако замина ти дојде овој манијакот и ми рече: Или пеј или ќе те работам, а како да пеам бре Трпе нели вујче умрел! |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
ispit na fakultet...profesorot prasuva:
-prasanje za 10ka...kako se vikam? studentite kutat -prasanje za 8ca...kako se vika predmetot so go predava? studentite navednale glava kutat -prasanje za 6ka...kakva e bojata na priracnikot? eden od pozadi komentira...ovoj saka da padneme site kopile nafurano! |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 115116117118119 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |