IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 519>
Автор
Порака Обратен редослед
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:57
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

газење%20од%20смеење...ne mi place...za zal od leto....nema da ladi cela zima...a toplenjeto ovie od toplifikacija ja zaebaa..
cekaj...a mozat li da me banirat za bezobrazni zborovi?изненадување
не зезај, пола од модераторите ни се пријатели, ќе фаќаме врски....трепкање

ааа..нов момент...с`с кој ти си пријател..и НАМ ни се пријатели...уште значка ми фали за да дадам чесен пионерски збор!
"recycle your mind"
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:57

Originally posted by marijana marijana напиша:

....и никогаш повеќе да не се изразувате така за вашите стартери..бла%20бла.....ве знам шо марка сте......
ама тука сум јас, да ве стимулирам.....задоволство

голема%20насмевка
филипс се најквалитетни!!!!

еми не...микрон прилеп....голема%20насмевка
ma i kineskite ne se za frlanje..ne stavat olovo vise nego sto trebaнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:56
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Jashasen hurijet
црвенеење danke vel
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:55

....и никогаш повеќе да не се изразувате така за вашите стартери..бла%20бла.....ве знам шо марка сте......

голема%20насмевка

еми не...микрон прилеп....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:54

Jashasen hurijet
преведи....намигнување
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:54

газење%20од%20смеење...ne mi place...za zal od leto....nema da ladi cela zima...a toplenjeto ovie od toplifikacija ja zaebaa..

???? зашто...па се е во склоп на темата де..нема љутиш де..а и немаме потреба од зачистување по дома,,,голема%20насмевка
a ne ni mislam...odamna vestica ne izigravam so metlaзадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:54

голема%20насмевка

"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:54

не зезај, пола од модераторите ни се пријатели, ќе фаќаме врски....трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:53

IMZIK...sto e???????????

pa CUCLA de ... bozem ne znaes, celta ti e da razberat drugite deka treskam gluposti , ke vidis ti
more...ke vidis ti...trebase so golemi bukvi...a ne "i" da stavas...toa me zbuni....a za gluposti...sto mu sekiras..denes mu e d'notголема%20насмевка
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:53
Jashasen hurijet
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:52

???? зашто...па се е во склоп на темата де..нема љутиш де..а и немаме потреба од зачистување по дома,,,голема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:51
sega EVRO smeзадоволство
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:51

IMZIK...sto e???????????

pa CUCLA de ... bozem ne znaes, celta ti e da razberat drugite deka treskam gluposti , ke vidis ti
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2007 во 14:50
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.