IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 109110111112113 163>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 00:07

Баш ми е драго Монушка!

За да не бидам оф-топик еве ќе кажам дека се уште читам стручна литература!!!!

(гледаш Монушка не си единствена што не може да го чита она што сака)

Изменето од james dean - 06.Мај.2008 во 00:08
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 21:53
Originally posted by james dean james dean напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Толкување на соништата - Фројд, бавно ми оди, ама не по моја вина Министерство за образование и владата се виновни.

Еј, значи си ја купи од Саем, како што ти препорачавме!!! Леле слатка таа!!! А што тешко Те сјебаа овие што треба да полагаш и матура и приемен, па немаш време да ги читаш убавините????   

Да си ја купив и тоа замисли за малку ќе ја промашев, среќа ја видов пред излегување, ќе си излезев разочарана Да баш ме сјебаа овие со матурава ретко кога имам време да читам како што треба Ама ќе биде Ако не друго ќе се изнауживам во убавините летово
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 20:53
Dijagnostika na karmata - Ljubovta S.N. Lazarev
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 20:39
Денот на пчелите-Томас Санчез
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 19:46
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Толкување на соништата - Фројд, бавно ми оди, ама не по моја вина Министерство за образование и владата се виновни.

Еј, значи си ја купи од Саем, како што ти препорачавме!!! Леле слатка таа!!! А што тешко Те сјебаа овие што треба да полагаш и матура и приемен, па немаш време да ги читаш убавините????   

Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 17:52
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 15:39

维基百科目前还没有与此同名的条目。您可以:

Изменето од Album - 05.Мај.2008 во 16:50
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:58
Tajni za zivotot koi sekoja zena treba da gi znae od Barbara De Angelis.i sega za sega mi dava korisni soveti
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:24
големо%20гушкање
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:19
E ova ne ti trebase. Sworc sum, posle saemov....sega ke moram da odam i da ja kupam i taa kniga....
Eh mare mare......
Sepak fala ti very much za ovaa informacija

Изменето од Aisha - 24.Април.2008 во 00:20
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:17
Не, не е тоа втор дел, вториот се вика “Даље путем којим се реџе иде“, ама не си згрешила, се од истиот автор е добро.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:07
Jas malku ja utnav rabotata....
Prvo go citav vtoriot del (Muskarci lazi), i mi si dopadna pisatelot, i potoa ja kupiv "Put koim se redze ide."

Sepak blagodaram za preporakata
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:01
И за тебе важи истото, знам дека сакаш такви книги, не го заборавај и вториот дел, големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 23:33
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Патот по кој поретко се оди од Скот Пек

WOW kolku prekrasna kniga
I jas momentalno uzivam vo nea.....
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 109110111112113 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.