![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 109110111112113 360> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
....ako vaka prodolzam ke mi daat...Max-TV so daljinsko...aaaa..
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
знам дека....треба да ви кажам добра ноќ
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
знам дека ми недостига.....
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
во право сум....
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
..treba da se kladam ,deka ne e vo pravo!
|
||
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Не.Нема да му го дадот лично банот.Воопште и нема да го банират.Прашаньето е принципно и модераторите го знаат тоа нешто. Изменето од емил - 18.Ноември.2009 во 12:18 |
||
![]() |
||
|
...si otide ,za da ne mu go vracat licno...ban-ot!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
освен дека без надреден знак (`) на буквата е од зборчето се испаѓа дека се познаваш себе си а за другото ... знаеме ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
знам дека се знам
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
зд ќе морам да напуштам терен на некое време
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Znam deka e mnogu tvrdoglav.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Zd,
Ne trabase pak ladno da pijam..
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
zd vreme e za
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 109110111112113 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |