![]() |
|
Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Автор | ||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...зборот ми беше дека понекогаш (читај:скоро секогаш) вие претерувате и од ништо правите нешто гоооолемо... |
||
![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
ке знам за другпат...ако изгледа сумњиво одма да влегувам во акција...ако ме фати барем да биде заслужено ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
leleeeeeeee izzie ...........za greota sirot ti????c c c c c c c c
navistina mi e zal.............barem da bidnese nesto...........pa i da te karaat..a vaka??????c c c c c c c c c sram da i e.........
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...it wasn't me... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Tvrdi? A kogo laze, sebe ili mene
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ako mu e tvrd stavot on ne moze da tvrdi poinaku
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Shom ima corpus delikti, lazje. Dosledno sprovedete reperkusii i sankcionirajte go.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
па...искрено не...ама малце паднав во искушение...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
lele bas mi e zal
ama sakase nesto da napravis neli?
aj ne krij sega.
|
||
![]() |
||
|
а јас бе...каков баксуз...ме фати а уствари ништо не се случи...ни крив ни должен...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
i temava glasi ste go fatile na delo a on tvrdi poinaku-kako moze da ti tvrdi nesto dr.koga so svoi oci si videla sto pravi........i da ti tvrdi,normalno deka nema da veruvas
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
НЕ РИЈ НИЗ ЃУБРЕТО - КОГА ТОГАШ ЌЕ ЗАСМРДИ!
![]() |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
|
bolje da mi rece yeah I was!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |