![]() |
|
Кој весник најмногу сакате да го читате |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 21> |
Автор | |
Reni-3 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vest
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...jas neshto pocnav da ne ja ispushtam Nova makedonija...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Вест и Шпиц-секое утро
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Фокус и Форум.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
ivotopansko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
vest najvise
|
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Vo posledno vreme samo IDIVIDI -i zadovolna sum od informaciite,pa potoa kirilica i normalno vest stranickata kaj sto ja citam lejla sabit i goran.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dart ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 39 |
|
|
![]() |
|
dart ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 39 |
jas najvise vest i fokus ama dzabe nisto ne razberes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misseli4ka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
па најчесто ВЕСТ...
|
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
![]() |
|
![]() |
|
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
VECERNI NOVOSTI - NASLOV PARICNA KAZNA ZA PRESTOJ VO SUMA
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...od prezafatenost...za malku relaksacija.......ovie denovi gi citav listav...odnosno gi citav samo naslovite... i napisite za obrazovanie.... i novite ...t.e.dopolnenijata na zakonite...
|
|
![]() |
|
samir_sneijder ![]() Сениор ![]() ![]() Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Сите ги читам ...но само во рубриката спорт
![]() ![]() ![]() |
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
последниве два дена читам се. Навистина во секој весник има по нешто интересно.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Читам што ќе донесе татко ми, а тоа е обично Дневник или Вест... Вест ми е поинтересно
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |