![]() |
|
ЈАВИ СЕ.......... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 29> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Изменето од zagor - 04.Февруари.2008 во 20:08 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
јави се...и прашај ме кај ке идам вечер...за да ти кажам дека ке идам каде сакаш...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
АЈ МОРИ ЈАВИ СЕ...kapuzavte boks mori stonogalko
![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
Дајте ми број...ќе се јавам
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
НЕ МОРА ДА СЕ ЈАВУВАШ...ТЕ СКИНАВ ОД СПИСОКОТ
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
JAVI SE...idiotu,zar ne svakas deka jas sum tvojot ispit na zrelosta?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
редно е да се јави...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
...ЕЈЈЈЈ,АЛОООО......!!!!....спие,сигурно..да ...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ich nejkum ljubav vodenje preku telefon...nebiva taka...toa e za u zivo...telefonot e za alo-alo-doktorke...kuklata moja nodzeto go skrshi...tra-la-la...
![]() |
|
![]() |
|
smile* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
nekoj kogo ni so celo ime i prezime nema da go prepoznes ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...me slusase so radost i netrpenie, a sega samo netrpenie za da me doslusas...sto se sluci vo meguvreme ?...samo nekolku godini ...
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
aaaalooooo!!lele pak zafateno
![]() pa okapa na telefon,aman veke
![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
па редно беше да се јави некој !!
![]() |
|
![]() |
|
ЕЕЕЕЕЕИИИ..ИЗГЛЕДА ЈАС СУМ,ДАЈ МИ ГО БРОЈОТ ДА СЕ ОБИДАМ ПОВТОРНО... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |