![]() |
|
Што сте во хороскоп? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 46> |
Автор | ||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I'm a Fish
![]() Јас сум Риба и се гордеам што сум таков знак. за подзнак незнам и не ме интересира :!: |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
oven
![]() |
||
![]() |
||
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
|
Риба
|
||
Љубов и само љубов
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Рак
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Jarec
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Ивона02 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
|
Lav
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Близнаци
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Navistina? ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Проверив... дупла водолија, со месечина во девица, мерк*р во водолија, венера во стрелец итн... а кои се фиксни знаци?
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Провери, затоа реков “(освен ако нема асц. во фиксен и месец и др. планети).“
Секоја натална карта е уникат, во спротивно ќе имаме само 12 типа на луѓе, односно 144 ако се земе подзнакот односно 12 на трета ако се земе месечината, што е сепак малку. Но овде збориме за типичниот претставник на еден знак, оној, енциклопедискиот егземплар. Водолија-тип на Уран, како мојот комшија, дури и физичките карактеристики се типични. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() а ако е човек дупла водолија? ![]() чек да проверам во наталната карта ![]() |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Аха. Колку си само во право. Имам еден сосед, водолија, кој еден ден фрла столови ниоз прозор а другиот ден смирено носи пипер од пазар и прави ајвар во двор. ![]() Не се сите такви екстремни и енциклопедиски случаи, но одговара најдобро на описот. Воздушен знак, површни емоции, не страда многу многу, и крајно непредвидливо однесување, крајно...(освен ако нема асц. во фиксен и месец и др. планети). Изменето од maria_magdalena - 15.Ноември.2009 во 00:16 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
ova znam, Oven!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Pak
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |