![]() |
|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 104105106107> |
Автор | ||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja nikad ne go smeniv avatarot...naprotiv napraiv mal zoom,za da se gleda sve poubao.......
![]() ![]() |
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
даа да потполно...али сега сме во потрага по вистинскиот...и јас ке се потрудам да не го менувам повеќе... |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
veni vidi vici ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 554 |
|
Mislam deka avatarite ne treba cesto da se menuvaat, sepak tie treba da bidat zastiten lik na vasata licnost. Dali se sl*gate?????
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
пааааа...вака право да речем нешто посебно не ми симболизират...али мноооооогу ми се бендиса, и си го стајв, и конецно побарав сликицка со моме со потемна коса, све само плави убавици имаше слики...и ти мајичка си го смена едно време со една плава девојка...али сга пак стариот си го вратила ...и гирл...зошто така гирл...? шуба ти беше сликата?!!!! |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Јоки срценце мало кажи ми што претставува твојот аватар
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
joki i jas go smeniv avatarot ....malku promeni ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
moite crveni pantoli od HM...izgleda to e edinstvenoto nesto... ...uspat...super ti e noviot avatar... |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
|
si go smenav avatarot...se nadevam deka ke go podrzam podolgo
![]() |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
|
dobro...dobro...vetuvam deka ke se podobram |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
|
|
||
![]() |
||
|
kako ne ...eve jas te podrzavam...ustvari ne znam dali postojt coek so pomalce se grizit za okolinata od mene |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
|
Даде и ја исто мислам дали да го сменам ...никој не ме подржува во моите еколошки идеи |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
toa sum jas
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ee mojot e najsladok ama use se dvoumam dali da go smenam... |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 104105106107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |