![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10041005100610071008 1093> |
Автор | |
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
em i jas sakam da me saka toj so go sakam, da luduvat po mene.
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
jas sakam da me saka toj sto jas go sakam
![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
pa neli e taka!!!1
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
да ти ибам балканот, што не се родив во јапонија
|
|
![]() |
|
ne e interesno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
jas sum zaljubena......... smrtno zaljubena............
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
jas ke pauziram malku.....pa mozebi.....pak.....
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
site sme baksuzi nevideni......Scho da se prajt
![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
I jas sum.........mnogu mnogu mnogu...........debela! Ama i......
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
jas bev ....i sega moram da prestanam.....i nesakam pak....
|
|
![]() |
|
za istoto!!!!
|
|
![]() |
|
ne sum.....i nesakam da bidam vo bliska idnina.....
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
???????????? ZELEN MORKOV!!!!!!!1 |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
manijak ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
zelen morkov
|
|
dve sekiri se podobri od edna
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10041005100610071008 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |