IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што во животот пропуштивте а не требаше
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што во животот пропуштивте а не требаше

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
Автор
Порака Обратен редослед
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 18:25
cel zivot samo ucev, ucev i propustav odmor i zabava, zatoa pak sega se odmoram i zabavuvam kolku sakam, ama sega ne sum tolku mlada i nemam tolku energija pa mi e malku zalтага
Кон врв
heelooo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2006
Поени: 253
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај heelooo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 18:20
Originally posted by mirkec mirkec напиша:

тага Trebase da bidam malku poaktiven so edna koleska. I taa skase so mene no ne sobrav hrabrost da ja prasam. Sega taa e so drug, no sepak sekoj den me vika na kafe. Glupava rabota, no sega jas sum lut deka se muva so nego. Moja greska.

изненадување            изненадување              изненадување                 изненадување                изненадување          голема%20насмевка
Кон врв
mirkec Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mirkec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2007 во 17:06
тага Trebase da bidam malku poaktiven so edna koleska. I taa skase so mene no ne sobrav hrabrost da ja prasam. Sega taa e so drug, no sepak sekoj den me vika na kafe. Glupava rabota, no sega jas sum lut deka se muva so nego. Moja greska.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2007 во 23:03
no toa ti nemozese da go znaes deka kje izgubite
a mozebi i sexot nemase da bide bog znae kakov
ne zali za propusteno- sakaj novoголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
CHOCO GIRL Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2007
Локација: Cuba
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CHOCO GIRL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 00:52
sex na plaza vo Paralija podarok za rodenden so prezgoden Srpski odbojkar
Go propustiv zasto inaku ke me isfrlea od prva postava
Zaklucok: Fatalna greska i onaka izgubivme utakmica
LOVLEY
Кон врв
macas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2007
Поени: 730
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 00:19
mnogu sum propustila,a sega mi e kasno da se vrajkam nazat....
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:55
Многу работи ама сега ме мрзи да пишувам покасно ќе се изјаснам поубавоголема%20насмевка
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 16:37
eh,mori mammo,..da znaesh samo shto si propushtila,...голема%20насмевказадоволство
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 15:49
Mozebi...pred mnogu godini....shto negledav podobro okolu sebe.
Neshto...sigurno sum propushtila..

Изменето од mamma - 16.Септември.2007 во 15:49

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 15:07
I mene isto mi se desi,ama se obiduvam da nadohnadam,nikogas i nikakvo kaenje zasto nikogas ne e kasno!
Кон врв
fer-g Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Септември.2007
Локација: Cayman Islands
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fer-g Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 13:13
i mene slicno mi se ima deseno........тага.....ama leka poleka se opravam голема%20насмевка
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 23:35
сум пропуштила многу луди проводи за да бидам со него....али сега коа ке ми текне....се каамтага
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 18:00
знам само некогаш треба едноставно да си го следиш инстинктот, а не стравот.среќа
..........
Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:30
сум пропуштила покана од еден дечко во париз......, од страв бидејки не го познавав па си реков посигурно ми е да си седам до друштвото отколку да бидам авантуриста и да видев зошто ме викаше дечкото, малце мака ми е затоа..збунетост
..........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.