![]() |
|
Секс-со кондом или без ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 24> |
Автор | ||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hahaha ne im svetam no so nekoi luge sto se druzam otvreno zboruvame za nasiot seksualen zivot ![]() ![]() ![]() A za sveteneto dovolno im e edna sijalica :) ili neonka :)hahaha |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Точно, пази се колку сакаш дури и да си најискусен ако реши да бидеќе биде , некогаш не можеш да ја измамиш природата , точно е дека и во гениталните течности кои се излачуваат за време на сексот може да постои траги од сперма уште пред да дојде до ејакулација. Така да секој сексуален однос без заштита, кој се заснова на долго искуство и контрола се потпира на 50% сигурност и 50% среќа од несакана бременост. |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
od mnogu pazenje, se ozenija na 16 godini.
da ne objasnuvam po sto pati deka maz ne mora da ejakulira za zena da ostane bremena, bidejki i vo technosta koja shto izleguva prethodno moze da ima spermatozoidi. amli se shansite se bramenost ama sepak postojat. pamet u glava, "mushamka" na onakvoto i da ne te boli glava najubavo ![]() |
||
![]() |
||
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
|
pa neka pazi toj sto e so tebe
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
i ja sum vo dolga vrska, pa mora zasita be dechko, nema da ragam ushte sega deca da mu se nevidi. sho e sigurno, sigurno e. Изменето од IQ - 09.Јануари.2009 во 18:13 |
||
![]() |
||
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
|
JAS znam parovi koi se vo brak 15 godini a koristat kondomi .
|
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
точно така...ама ме изнасмеа... ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ma4kica - 09.Јануари.2009 во 16:25 |
||
![]() |
||
FERARI ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
|
Banalno e da komentirame vakvo nesto ama radi muabet da tipnam i jas nesto!Pa druze ili drugarice se zavisi od partnerot sega jas posle 8,5god. da stavam kondom ke mi bide kako da vlezqam u tus kabina po farmerki, ali ako e nesto us put togas najmalku so eden go vrzuvam vtoriot da ne klizne.ako koristis kondom zaradi zastita od nesakana bremenost parovite so dolgi vrski praktikuvaat "redoven seks" i iskustvoto si go pravi svoeto i iskreno veruvam deka ne ja znaat cenata na kondomite momentalno(slusnav deka dureksot bil skoro stotka) ama tie sto sponzoriraat i sponzorusi ili pak opsto promiskuitetni luge gi sovetuvam bez "kvalitetni" kondomi kopce od farmerka da ne otkopcaat
|
||
![]() |
||
|
pa podobri se tie so likra da se lizgat poveke
![]() |
||
![]() |
||
|
SO kalcunki :) ![]() |
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Kakvi ke najdam
![]() |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Со чорап
![]() |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |