![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 62> |
Автор | |
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
мислам дека во случајов не станува збор за рамнодушност...
![]() |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
resenie na misterijava
prosto i ednostavno ovde ne stanuva zbor za nikakvo zaljubuvanje
postoi samo - nezainteresiranost -
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
или е ептен заљубен во тебе или пак и ти него го нервираш, ама мислам дека е ова првото.. ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Па истата таа ситуација ... ако се заљубам во тебе додека ме гледаш ... ќе ти кажам ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
magus ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јуни.2014 Статус: Офлајн Поени: 5 |
hahaha,a sto e toa so treba da probam jas so tebe?
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
пробај го тоа со мене , па ќе знаеш на што си со него
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
magus ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јуни.2014 Статус: Офлајн Поени: 5 |
e vaaka imam edna misterija koja ne mozham da ja razresam okolu eden decko.Zosto koga ke me vidi ja vrti glavata? T.s samo na mene go pravi toa i pocnuva da me nervira i mi deluva kako da e zaljuben vo mene pa izbegava neso,forever help pleace :(3
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13972 |
,,,,,ljubovni soveti,,,,mha,,,,,samo iskustveni,,,,,inaku ta zar taa ne beše slepa a po novo i gluva,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Таа си го изгуби срцето, а тој неа....
Кој изгуби повеќe...?
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13972 |
,,,na zhena nikogash ne i kazhuvaj nikogash,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
jas od sredno gi resavam toa sinusite i kosinusite
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
да стави некоа система од частни диференциални уравнениа од 3ти ред
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
pa ima napredni digitroni...neka proba
|
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |