![]() |
|
Грчка музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Автор | |||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
LELE Bog da chuva! Temata e grchka muzika a nekoi tuka mi se praat pametni zboruvaat za grci za politika za boi?!
Abe ako ti se sviga pisi ne ne interesira so mislis za niv! Ako ste tolkavi patrioti so ne odite da pregovarate so niv!! p.s. da se nadovrzam na temata jas ne slusam grchka muzika no bi ja izdvoila samo Elena Paparizu kako dobar glas |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
ве молам не мешајте политика и во музиката
Филип, и јас ги мразам грците, можеби повеќе од тебе, но наведов дека тоа не е причината зашто не ја сакам и нивната музика ![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Тема: Грчка музика
Дискутирајте на тема и без офтопици!
|
|||
![]() |
|||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
||
хехехе јас едвај чекам да има конфликт да им кажам на грците што е МАКЕДОНЕЦ и МАКЕДОНСКО ЛАВОВСКО СРЦЕ !!!
Поздрав мила! |
|||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|||
![]() |
|||
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
||
ЈАС СЛУШАМ САМО МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПАТРИОТСКИ ПЕСНИ !!!
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Остани и никогаш повеќе не се враќај!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
СРАМОТА ЗА СИТЕ ШТО СЛУШАТЕ грчка МУЗИКА !!! ЕВЕ НЕШТО ЗА ПРВ ПАТ СО ШИПТАРОТ ДА СЕ СЛОЖИМЕ ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
||
Остани таму... Изменето од anastea - 07.Јануари.2009 во 00:33 |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
![]() |
|||
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
||
slusam ponekogas grcka muzika, ubava mi e sakam da ja slusam, posebno sakam u grcka kaa sum na odmor i koga vo nekoj restoran ima ziva muzika - uzivancija
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
slusam i ke slusam...muzika si e muzika...se so mi odgovara vo daden moment slusam...ima muzika za sekoe raspolozenie i za sekakov vkus...koj ne saka ne mora da slusa...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
||
Слушам како не,ама бугарките,и то со исклучен глас ги гледам ![]() |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
![]() |
|||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
||
Ma kakvo bouzouki , ne slusam grcka muzika a pa Elena P mi e tuka od naselba uste za slusanje e :)
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |