IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео > Купи - Продај
  Активни теми Активни теми RSS - Se prodava Canon 40D....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Se prodava Canon 40D....

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака
mobicom Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Септември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 65
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mobicom Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Se prodava Canon 40D....
    Испратена: 03.Март.2009 во 18:22
Se prodava oprema koja e mnogu malku koristena isklucivo za familijarni potrebi (ne grebnata), kupena lani vo avgust od USA.

Canon 40D + rezervna baterija BP-511A = 720e
Blic 580EX II Speedlite + Bounce Dome (Diffuser)(se prodava dokolku se prodade i aparatot)=400e
Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM + Canon EW-83J Lens Hood = 800e

http://www.bhphotovideo.com/c/product/518207-REG/Canon_1901B004_EOS_40D_SLR_Digital.html
http://www.bhphotovideo.com/c/product/486706-USA/Canon_1946B002_580EX_II_Flash.html
http://www.bhphotovideo.com/c/product/425812-USA/Canon_1242B002AA_EF_S_17_55mm_f_2_8_IS.html
http://www.bhphotovideo.com/c/product/425814-REG/Canon_1244B001_EW_83J_Lens_Hood.html

Изменето од mobicom - 03.Март.2009 во 18:33
Кон врв
mdeni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mdeni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 22:01
Difuzerot samo, kolku go cenis?
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mobicom Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 22:21
samo komplet ili ako nekoj go kupi blicot samo, jas difuzerot ce ti go poklonam :)
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mobicom Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2009 во 14:43
korekcija na ceni:
Canon 40D (4000 okinuvanja) + rezervna nova baterija BP-511A = 670e
Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM + Canon EW-83J Lens Hood = 730e
Vo komplet= 1350e

Toa e toa mada seuste ne vidov nekoj da prodade tuka nesto, osven ako e nekoj cheap 50mm za 50e

ah da, zaboraviv,kontakt na: goran_paunoski@yahoo.com

Изменето од mobicom - 25.Март.2009 во 14:49
Кон врв
ogledalo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Април.2008
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ogledalo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 12:23
Originally posted by mobicom mobicom напиша:

korekcija na ceni:

Toa e toa mada seuste ne vidov nekoj da prodade tuka nesto, osven ako e nekoj cheap 50mm za 50e

Najdobrata konstatacija do sega   

Site nesto jadat g**** (burek) za vakov objektiv, takov objektiv, ako e vise od f2.8 necinel.
No realnosta kaj nas e sosema sosema na drugata strana, za zal.
No, barem imame golemi mecti, a bogami i solidni poznavanja za foto-tehnikata (iako samo od review-a na internet)

Malku off-topickot, ali toa e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mdeni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 15:53
Јас имам земено еден куп работи... Еден фотоапарат, еден објектив, филтер, блиц...
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mobicom Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 18:27
Originally posted by mdeni mdeni напиша:

Јас имам земено еден куп работи... Еден фотоапарат, еден објектив, филтер, блиц...

Vo vremeto na Ante Markovic?
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 20:46
emi sho sakate - recesija e :D
dodushe kaj nas od pamtivek e, a ova e samo the "new wave" :D

btw, ja od ovde imam zemeno objektiv i nekoi filtercinja miltercinja... taka da, trpenie spasenie. moze ke se nae nekoj.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mdeni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 13:31

Originally posted by mdeni mdeni напиша:

Vo vremeto na Ante Markovic?

Lani. A inaku bas pred nedela dena zborev so kirjama za cadori i softboksovi.

P.S. Seuste mislam deka 40D e najbolji izbor od kanon...
Кон врв
olympus Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јануари.2008
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olympus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 16:26
druze pusti mi zadnja cena za blicot na PP... zosto ovaa ti e daleku od realna :)
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mobicom Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 22:12
@olympus
Ja stvarno ne znaem koja ti e realna?
Vo BMfoto tie 435e a vo pixplus ti e 640e
http://www.bmfoto.co.yu/katalog/shp_product.php?id=802
http://www.pixplus.com.mk/index.aspx?tabindex=0&tabid=1&productid=760&directoryid=+185&ctrl=productdetails

Blic 580EX II Speedlite + Bounce Dome (Diffuser)(se prodava dokolku se prodade i aparatot)=400e

Znaci blicot se prodava do kolku se prodade prvo aparatot (cenata moze da dobie mala korekcija).Kolku sto gledam nisto ne se prodava i cela ovaa ponuda ja povlekuvam vo MAJ mesec.Ceni nema povece obaranje na teloto i objektivot, zatoa sto ne sakam nekomu da mu go skrsam so nova oprema za eftini pari da ja dobie.Ja znaem kolku se tresev dur ne pristigne od USA do mene ovaa oprema, pa i rizikot da dobiem nesto neispravno go pominav uspesno.Vprocem mojata oprema ja ima vo BMfoto pa bujrum neka ja kupi nekoj koj saka skroz nova oprema za 600e povece samo na teloto+objektivot+baterija+zonerica.

Pozdrav.

Изменето од mobicom - 01.Април.2009 во 22:20
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olympus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 23:04
па еве чим ме прашуваш...

реална цена на скапа техничка опрема на старо (БЕЗ НИКАКВА ГАРАНЦИЈА за производот) е минус 30% минимум... од цената која може да се купи во продавница.
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mobicom Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 23:33
ne mozam da kazam deka e nov, tocno na staro, ama blicot ima samo 2 seta baterii isprazneto. Ovaa oprema ne se koristi za nisto drugo osven za slikuvanje na moite deca i toa isklucivo vo nedela zatoa sto samo togas sum sloboden, a da ne spomenuvam deka i povece od slikite sakam bez blic da mi se slikani
Vo red ako se prodade teloto i objektivot i kupecot ne go saka i blicot, ce te kontaktiram i ce se dogovarame.

Pozdrav.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olympus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2009 во 00:03
не ме сваќај погрешно... дали има 2 саата или 200, или уопште не е распакуван е помалку битно.

се работи за користена опрема која секој момент може да откаже, а нема никаква гаранција. Ризикот е огромен.

јас имам канон 40д кој само по неколку месеци рикна (шутерот). среќа што беше под гаранција па се извадив...

значи никој овде (барем јас) неќе да ти руши цена и да земе нешто "беспари".

едноставно барам реална цена што ќе го оправда ризикот што го презимам кога купувам користена опрема без гаранција.

ако искочи некаква комбинација контактирај ме.

поздрав
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.