![]() |
|
Каков е вашиот стил? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo sportski ne e..
Znaci eleganten...najcesto..
visoka shtikla obavezno...
nosam garderoba koja mi prilega,ne se opteretuvam so brendovi
ili so ona sto e aktuelno...nosam,samo ona sto mi stoi ubavko na moeto telo...obozavam tesni pantal ![]() ![]() Изменето од Valerija - 24.Јануари.2009 во 17:01 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Da se cuvstvivam ubavo... sportsko eleganten
![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Po malku ludo...otkacheno...no koga situacijata bara....so stil....se snaodjam uspeshno
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
grcko-rimski,so primesi na king-fu.....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Sporstko -eleganten
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
E MOJOT STIL E SPORTSKI :FARMERKI OBAVEZNO CRNA ROLKA.NO VO MOJATA RABOTA NEMOZAM SEKOGAS DA BIDAM TAKA
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Vamp stil
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Stilot mi e sportski,ama koga moram ima i da se oblecam elegantno. Pa na ubav covek nema sto loso da mu stoi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
obozavam da se oblecam elegantno ama koga odam na karate moram da nosam kimono
![]() |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Miks pomegu kezual i formal
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Кој е вашиот стил?
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Зезната, веќе постои ваква тема.
Ве молам, пред да отворите нова тема, прелистајте ги старите. Поздрав. |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
hipi stil
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
спортска елеганција
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |