![]() |
|
Палачинки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 20> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...jas gi sakam najveke so rendan kashkaval shunka i ketchup...
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
palacinkite gi obozavam
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
palacinki so krem banana sl*g i cokolado mmmmmmmmm
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Viks ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
не е до палачинките , до тавчето е
![]() инаку се знае нема филозофија со палачинките 2 јајца 13 лажици брашно малку сол малку шекер 1/2 млекце и малце кисела вода а ги сакам со бамби и нутела ![]() |
|
![]() |
|
Viks ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
добро ајде нека се врти и по некое кругче банана
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
па и преливче од чокалада со малку шлаг и мелени оревчиња...
Изменето од majstorce62 - 16.Јануари.2008 во 14:25 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Мајко мила
![]() Шо ќе правам сега... Ги осетив одма во уста. мх мх мх |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
OBOZAVAM PALACINKI .VO MOMENTOV MI SE PRIJADE NEMA VAJDE SEGA DA ODAM DA SE MACAM DA PRAVAM A? ALI IZGLEDA KE MORAM.......................LELE
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
i jas gi obozavam..............pa ako se so orevi i banana a odozgore sl*g............mmmmmmmmmmmm da da da gi sakam..........
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Со крем и банана.Шлаг може,ама и не мора.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Abe nikogas ne mi iskacaat se mi zagoruvaat i ne znam da gi prevrtam..zatoa cekam majka mi koga ke mi napravi ili posteno idam nadvor i si jadam
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
често купувам...ама уште почесто си ги правам сама дома...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |