![]() |
|
Конкуренција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 12> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
може ли овде да се преслика онаа од бизнисот , конк*ренцијата носи квалитет , ако нема конк*ренција тогаш има монопол.....а тоа баш и не е она .....
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Delf, mislis na konk*rencija koga osvojuvas nekoj i dvajcata ste slobodni ili vo vrska, bilo kakva?
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
vaka |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
znaci prvoto more
![]() |
|
![]() |
|
daaa DA ZIVEE KONk*rENCIJATA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ako ima klik-klik megju mene i nego me zabole
![]() |
|
![]() |
|
tebe voopsto ne ti e zal za drugite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
elfi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
ne gledam zosto bi se isplasila od konk*rencija nitu potrba od povlekuvanje...jas imam pravo da go zemam isto kolku sto taa ima pravo da mi konk*rira
![]() |
|
srekata ni go prodava ona sto misleme deka ni go dava...
|
|
![]() |
|
^^*Slatki4ka*^^ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
konk*rencijata ne bi pretstavuvala problem dokolku si siguren vo ljubovta na tvojot partner !!!
|
|
SIMPLE I'M THE BEST
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Hmm, pa ne sum se nasla vo vakva situacija, ama ako vredi deckoto , sekako ke se boram za nego, nema da go ostavam so prazni race ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Не се палшам од конк*ренција!! Верувам во себе мојата привлечност и способност
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ako e vredno tipce.. znaci nema da se boram, zasto on, neli e vreden, spored mene toa znaci deka moze sam da si proceni, da rezonira, saka so mene ili so onaa kokoskana
![]() Sekako, ova ne znaci deka ne treba da se istaknat kvalitetite, za da ve zabelezat.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Зависи какво е машкото, ама зависи и која е конк*ренцијата
![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
би и го препуштила на конк*рентката .. дарежлива сум..
не, сериозно ако ме одбере мене добивам --него ако не ме одбере пак добивам --не бил за мене и ке си побарам некој што е |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |