![]() |
|
Совети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne slusam nikogo
egocentrik su ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Reeeeeeeeeetko slusam soveti, skoro ic... nitu sakam da sovetuvam, nitu pak da me sovetuvaat... osven ako toa ne bilo izricno pobarano...
![]() Mislenje da kazes da, ama da sovetuvas nekogo bez toa da bilo pobarano od tebe mislam deka e bezobrazno!..
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pojke bi rekol iluzorno od bezobrazno no neka ti bide ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
A bas mi tekna deka pred nekoj den nekomu kazav nesto... bese kazano kako mislenje a izleze kako sovet... a ne sakav taka... ne sum kompetentna... i ne sum bezobrazna... samo ponekogas...
![]() |
|
![]() |
|
po nekogas iluzorna vo situaciite
hahahhahahahha |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..mojata rabota e povrzana so "solenje um" arno ama bidejki do den denes mnogu mi e teshko da primam soveti... sekogash se trudam da ja izbegnuvam frazata... te sovetuvam.... pa velam ti sugeriram...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ве читам ...и ми се допаѓате....иако сум по малку ...тврдоглава.... сепак ...почнувам да ...примам ...совети......... ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
retko prifakjam soveti, nikogas bez da gi isfiltriram niz moeto reseto. samiot gest koga mi davaat sovet go smetam za arogancija. zatoa i samata izbegnuvam da sovetuvam. koga mi baraat sovet, potenciram deka ke go kazam moeto mislenje no deka toa ne e sovet.
lugjeto koi baraat sovet retko ti gi davaat site kocki od mozaikot za da ja vidis celata slika i da doneses pravilen sud. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Soveti ? Mislam deka nikoj nikogo vise ne ebava ni 2%
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Понекогаш се добредојдени... може било кој да не советува за било што, но наше е дали ќе прифатиме да постапиме така. Треба да си испитаме самите дали тој пат е добар за нас. Поубаво е со муабет да направиме соговорникот сам да си го одбере патот оној кој е навистина добар за него... сепак има премногу ситуации.
Изменето од ekszi88 - 07.Јуни.2008 во 10:58 |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Lelee koga ke se nacrta nekoj idiot i ke ti rece zatoa sto nesto te boli da ides na lekar...ili zatoa sto vrne da zemes cador, si velam : - Dobar Zevsu, daj mi molnja da go sotram ova takanareceno sustestvo
Изменето од zbunet - 07.Јуни.2008 во 11:14 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ne sakam da mi solat pamet
a i ne solam
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Lesno e da dades sovet na drug,tesko e koga samiot ke treba da go primenis.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |