![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 729> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
бапче...уште малце и јас напуштам...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() Рецепт за Ирско Кафе (Irish Coffee) за 1 Состојки:
Сварете едно ѓезве вода (до вриење) со капацитет од две кафени шољи, ставете кафе, шеќер, и промешајте убаво, потоа ставете од вискито и повторно промешајте. Во меѓувреме изматете ја добро слатката павлака. Ставете ја слатката павлака одозгора и претходно издробеното чоколадо посипете го декоративно (може и една цреша како шмек) ![]() На здравје кафенце... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
кој сака со мене на кафе ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() п.с вечерва сум само за женско друштво расположена........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
ok Izzie...pa ima vreme..navecer ke produzime
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
jas sum za votka...dupla..bez mraz...nesecena
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
jas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Oh, dobro e
![]() ![]() Jas sega ke odam doma...da spremam deserti za vecer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
Oooooooooooo, здраво на сите...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Drlja,....drlja...me iznenaduvash... man,domakinche... Btw... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
е арно ти текна да ѕирнеш......
![]() ![]() ![]() кажи сега какво кафе сакаш ?? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
ciao Moira
![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
![]() ![]() ![]() Изменето од keti72 - 26.Јануари.2008 во 16:36 |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Абе јас домаќинско дете сум mamma......гурманче по природа
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() aj denes od mene neka bide kafeto veke go svariv |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |