![]() |
|
Трета смена на форумот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 148> |
Автор | ||||
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ja u petok ce idam kaj mackica na gosti
|
||||
![]() |
||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|||
на чело со шефицата
![]()
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|||
третава смена.... ноќеска била доста ..активна ....
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|||
![]() |
||||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|||
...Ееее нема да поминете само со слатки....
![]() ... туку и кафенце .....и сокче..... ќе ставите ..... ......
![]() |
||||
![]() |
||||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|||
![]() ![]() ево ево јас се донесов само не ни се лути ![]() |
||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
![]() |
||||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|||
![]() |
||||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
![]() |
||||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|||
![]() ![]() kafe, na kafe mislam... Ostaj ova zutive... Изменето од Marko Polo 1 - 13.Мај.2010 во 18:34 |
||||
![]() |
||||
|||
...кој спомна лутење
![]() ... благодарам .....
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() eво и за тебе ![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
се шалам де...
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
е баш ти фала... друг пат ни у таква не ти носам
![]() Изменето од sanja-a - 13.Мај.2010 во 18:40 |
||||
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 148> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |