![]() |
|
Преку глава ми е од.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 19> |
Автор | |||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
![]() |
|||
K1nm23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
||
ејјјј..јас се препознав како нападен.......
мене преку глава ми е од овие кои не сакаат нападни.... |
|||
![]() |
|||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
||
Жал ми е што си се препознал, ова воопшто не се однесува на тебе, ама не си единствен, сигурно многумина би се препознале доколку се искрени!
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||
PGM..od politika
![]() |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
”Треба да станам, да се облечам за на работа...Добро е, не ми се спие премногу, лесно станав утринава”......Будењето наутро веќе не му предизвикуваше нервоза, веќе ја немаше таа некогашна желба да отспие уште пет минути, уште десет, уште петнаесет. Веќе многу години го немаше разбудено звукот на алармот бидејќи се будеше уште пред да заѕвони и веќе многу оддамна ја немаше протегнато раката до алармот за да го одложи за уште дополнителни пет или десет минути спиење по кои алармот повторно ѕвонеше. Некогаш оддамна, тие пет или десет минути толку многу значеа. Толку многу менуваа. Некогаш, порано, се будеше тешко, се нервираше што неможе да отспие повеќе. Звукот на алармот се огласуваше секое утро, тој иритирачки дигитален пиштечки звук. Тиит тии....тиит...тиии...тииит. тиии кој те принудува што побрзо да стигнеш до алармот, што побргу да ја протегнеш раката за да го исклучиш, за да ја пригушиш таа иритирачка, нервозна врева во тој мирен дел од утрото, кога сеуште градот спие, кога сеуште ни природата се нема расонето
|
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
Од некои лесни финти,проѕирни приметливи...на кои само си се
![]() |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Од обврски...си немам време за дружба со форумџиите.
![]() |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
||
od siledjii!
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
||
preku glava mi e od polovichni odgovori .....smeshni opravduvanja...patetichni izgovori
![]() |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
preku glava mi e od arbajtennnnnnnnnnnn
![]() |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
od site i od se.......
deneska bese vrv........... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Preku glava mi e od ochekuvanja
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
......од претензиите и глупостите на жена ми
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
ovaa agencija onaa agencija..ovoj aranzman onoj aranzman
![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |