![]() |
|
Бисери на професорите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 16> |
Автор | |
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А ВЕЌЕ НЕ СИ?
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ЗАВРШИ ПРОЕКТОТ, ГИ ПРЕВОСПИТАВМЕ, ПА ТИЕ СЕГА ДРЖАТ ТРИБИНИ НА ТАА ТЕМА ПО УЧИЛИШТАТА. МУЛТИПЛИЦИРАЊЕ НА ЕФЕКТОТ
![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
ЈАС СУМ СИ ВОСПИТАН...
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
час по музичко, пеење по ноти:
ученик: ... не можам сам професорката: пробај со мене |
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
biseri na profesorite
auf gi ima mnogu kako se smeeme i toa na cas ziti profesorite :D:D:D:D |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ako me lutish ushte malku nema da ti ja popravam petkata...
...shtom nikoj nema ...jas ke izberam dobrovolec... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
"sho e ovoa, k*rci-palci na tablata?!"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Decaa ajde site na oro
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Profesorot: Ima li Dobri Volci za odgovaranje
ucenikot:Profesore nema dobri Volci samo losi ima Profesorot:Ajde stani Nikola da Odgovaras Jas:profesore nemam uceno za deneska Profesorot:Ako de stani ti ako ti neznaes ja ke ti postavam prasanje. Profesorot:Abe deca vie do koga sto toa nema uceno toa vi e evrejsko utre hahaha kolku e samo lud Ima Li Dobri Volci za odgovaranje hahaha |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
,, ...јужната граница е единствената што ги сече трите природни езера на Р. Македонија... ,,
Професор по географија... ![]() п.с границата завршува во Преспанско,... ![]() Изменето од BisernA - 17.Октомври.2008 во 18:50 |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Професоре,Професоре, има умрено пиле на џамот!
-Остајте го деца ќе си летне |
|
![]() |
|
![]() |
|
mai4ka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
prof po filozofija kaj nas bese celata biser, presmetuva prosek i vika: 2+3 e 6 i toa koga ke go podelam na 2 e dva i pol, znaci toa ti e cista edinica. NIkoj ne ja stavi lgoikata kako stava oceni :):)
|
|
![]() |
|
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
географија: деца овде врне три години во годината
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Za mene vi kazuvale deka sum plashilo?...Epa eve me ...soochete se so plashiloto
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |