![]() |
|
Има ли вонземјани? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 67> |
Автор | |
DaVinchi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa iskreno da ti kazam se slozuvam so tebe ....
Mora od nekade da se pocne |
|
davinci
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
od kade da se pocne???? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
А кога ќе ти се испонаша некој, па го гледаш како да паднал од Марс ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Стеве ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
ne mi trebat dokazi za da veruvam deka postoat vonzemjani licno i poznavam sekoa den se na kafe kaj mene
|
|
Живеј го животот како што мораш,а не како што сакаш. - Џим Морисон
2 работи се бескрајни:вселената и човековата глупост,но за вселената не е сигурно. - Алберт Ајнштајн |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Ima ....videte go Vejn Runi
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Pa i neka ima...Se dodeka ne se glupi i prosti...Zatoa sto tie sustestva najmnogu me plasat
|
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Па вонземјани има 100%
Пред една година правев испитување за тоа за да изработам проект. И од досега пронајдени информации вонземјани има и тоа многу. Има дури и примероци од нив. Ама има време сеуште не се објавува се во јавноста за да не дојди до некоја забуна, страв и сл. Има време ке се запознаеме. П.С Не се плашете се нема да не уништат ![]() |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Veruvam vo vonzemjani, poso ne e mozno vo Vselenata da postoime samo nie, a Flipsi e vo parvo, najverojatno ima primeroci, ili podobro receno nepoznati segmenti koi seuste se na ispituvanje i ne se dostapni za javnosta.
A, za unistuvanje, ne mojs da recis bas deka nema da ne unistat, posto moze da postojat vonzemjanci cija tehnologija e so iljadnici duri mozebi i milioni godini ponapredna od nasata, sto mozat da ja iskoristat za unistuvanje i osvojuvanje.
Normalno ova se samo pretpostavki od fizicarite...
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
mora da ima... valjda ne sme sami u univerzumot?????????
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Ne sme sami 10000%
![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
od kaj si tolku siguran??????
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ќе видиш за 10 години најмногу
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Ne vervam za 10, ama za 100 ili 200 NAJVEROJATNO. Sepak, ne mojs da znajs. |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |