![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 113> |
Автор | |
БорисЦ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ми треба состав или концепт како да напишам еден состав на тема "Што ќе направам ако јас сум одговорен да го уредам светот"по македонски јазик.
Фала однапред :) <3 |
|
![]() |
|
Bopoklepe ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
ve molam ako mozi sostav za "Iskrenosta sekogas mi dava miren son vo zivotot" i "Parite go izdignuvaat covekot no ne lesno i go unistuvaat"
blagodaram odnapred ![]() |
|
![]() |
|
angel4you ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Март.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
aj ako ima nekoj napisano sostav za gligor prlicev ....NE AVTOBIOGRAFIJATA..
Blagodaram odnapred :) |
|
![]() |
|
ana_boki ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
ke ve molam ITNO MI TREBA esej na tema :1.Kulturnoto nasledstvo me pravi gord i sreken i 2.Ziveeme vo duhot na sovremenata tehnologija
za utre mi e pismenata PLEASEEEE |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() слика = 1000 зборови
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...ama , segashnive da imale od koj da ''prepishuvaat'', sigurno za eden stepen popametni ke bile.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
kolku za pochetok - sekoj chekor e biten!
![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
абе не се зафркавајте.. ова се нашите идни пратеници и министри |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...koj be gi nauchil deka tuka se narachuvaat textovi za sostavo od....shto i da ke im tekne?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
dakitoo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
ako moze malku kolku da mozam da go pocnam pisuvanje sostavi mi e slaba strana :/
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
chekor po chekor - i kje doznaesh....
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
dakitoo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
ako moze nekoj da mi pomogne okolu pismen sostav nesto da sostavi za sostav Чекорам по патот на иднината
|
|
![]() |
|
B0B1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Може помош околу писмена работа со наслов "Незаборавно Патување" или "Мојот Животен Патопис".
|
|
![]() |
|
stevomojso ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Дали ке може да ми помогнете на оваа тема за писмена работа ми треба.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |