![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 113> |
Автор | |
VelceM ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ве молам да ми напишете состав на теми :
-Народното творештво - огледало на душата на народот -Интернетот како глобално село -Јазикот - духовно наследство на еден народ Состав ми треба за Прва година и немора од трите од еден од кој најмногу можете и најмногу ви текнува. Фала однапред [:)] позз... |
|
![]() |
|
rozij59 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
moze esej za
"Sporedba Don Kihot i Sanco P." i za "Parodija na ricarskiot roman" (don kihot) |
|
![]() |
|
xafcHe ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми треба состав на тема ''Вербата и љубовта се крилја за големи дела'' , за во Понеделник е,ве молам итно е ..
![]() |
|
![]() |
|
ludickoo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Da ne ima nekoj pishuvano sostav na ovie temi:
1.Смрта на иван илич-приказна за еден погрешен преживеан живот. 2.Ликовите од романот чичко горио соочени со движечка сила на опшеството,парите. Ve molam ako imate pisano nesto , napisete mi .. |
|
![]() |
|
Droz ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Da be prasam nekoj dali moze da mi pomogne so marerijali-za-temata-Samoposluzni servisni sistemi-inace fakultet za turizam i biznis logistika -predmet restoranski menagment
|
|
![]() |
|
Ana12345 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
ај ве молам кажете ми состав за 'ЗЛОСТОРСТВОТО НЕ УБИВА САМИТЕ СЕБЕ'ОД ФЈОДОР МИХАИЛОВИЧ ДОСТОЕВСКИ-ЗЛОСТОРСТВО И КАЗНА
И ЗА.'СО ПРАТИТЕ СЕ КУПУВА СЕ НО НЕ И СРЕЌАТА' ОД ОНОРЕ ДЕ БАЛЗАК-ЧИЧКО ГОИО |
|
![]() |
|
madara ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
MI treba sostav na tema Teorija na literaturata.
Ako moze nesto, barem voved, opsto da imam nasoka kako da prodolzam. |
|
![]() |
|
madara ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Nekoj da pise ako moze voved nesto opsto na tema Teorija na literaturata ??
FAla odnapred ![]() |
|
![]() |
|
Mi treba sostav na tema Teorija na literaturata.
Mozni naslovi se Muzikata,Umetnosta Ako moze nekoj primer, da imam orentacija za so treba da pisuvam ???? POzz ![]() |
|
![]() |
|
SuSi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Zdravo ..
itno mi trebat dvata sostavi ve molam pomognete mi nemozam da se snaajdam 1.Poroci na denesnata mladina 2.Brziot razvitok na tehnikata i tehnologijata go podobruva zivotot na lugeto. Fala odnapred <333 |
|
![]() |
|
SuSi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Zdravo ..
itno mi trebat dvata sostavi ve molam pomognete mi nemozam da se snaajdam 1.Poroci na denesnata mladina 2.Brziot razvitok na tehnikata i tehnologijata go podobruva zivotot na lugeto. Fala odnapred <333 |
|
![]() |
|
Анонимеееен ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Itno mi treba sostav na tema Bolen Dojcin-lik na nezes brat i zestok borec.Dokolku imate ve molam pratete.
![]() |
|
![]() |
|
SweetTea2566 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Здр дечки утре правам писмена работа..Ни дадија 2 теми
1.Патот до успехот со убави зборови 2.Желбата и љубовта се крилја за големи дела.. Ај ако можете помогнете ми..Фала однапред :) |
|
![]() |
|
Slatki4kaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Ми треба состав за утре ве молам помогнете, напишете несто за писмена ее тема „Љубовта во романсите и баладите " ве моламм помогнете ми.... фала однапред !!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |