Летни дилеми
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=8045
Датум на принтање: 08.Мај.2025 во 23:23 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Летни дилеми
Постирано од: Isis
Наслов: Летни дилеми
Датум на внесување: 21.Јуни.2007 во 14:59
Еве, времето за по одмори дојде. Некој другар ми кажа дека кога идеш во шума не се носат дрва  Мислеше на тоа дека кога се оди на летен одмор, на плажа, не се носи девојката, зашто таму има гооолем атрактивен избор на свежи исончани мевца  Дали го делите ставот дека на летен одмор се оди без дечко/девојка и дали би ви било сеедно ако вашиот партнер не ве спакува и Вас во куферот за на одмор 
|
Коментари:
Постирано од: sensei
Датум на внесување: 21.Јуни.2007 во 15:08
Zavisi za kakov partner stanuva zbor.
------------- Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
Постирано од: MisIcA,
Датум на внесување: 21.Јуни.2007 во 16:03
nekoe zlatno pravilo mi bese, na odmor BEZ DECKO.
ne zaradi avanturite koi bi proizlegle od odmorot, ednostavno da se odmori toj od mene i ja od nego.
bev vo dolgi vrski dve dosta dolgi od koi ne proizleze nisto, samo izgubeno vreme no nikogas odmorot kako i moite patuvanja ne bea problem dali da zaminam sama. od ova ke zaklucev kolku e cvrsta mojata vrska posle odmorot.
a za da ve spakuvaat ima vreme, eve jas sega sum vo eden golem kufer spakovana sakala ili ne ,sega odmorot mi e vo par.
------------- атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
|
Постирано од: EvAngelos
Датум на внесување: 21.Јуни.2007 во 16:42
Неверството човек може да го направи секаде, и на одмор, и на работа, и во комшии, и секаде.
Ако се зема партнерот со себе на одмор се цел тој или таа да нема можност да изневери е погрешно. Љубомората постои, а и проблемот (недоверабта) доколку пости не се решава, туку само се одложува. А колку повеќе се одложува, толку полоша е врската и евентуалното разделување.
Ако постои довебра во врската тогаш сосема е небитно дали тие ќе одлучат да си поминат еден незаборавен одмор заедно или пак ќе си се "одморат" од себе и ќе се посветат на одмор со различни друштва.
Заклучок: Проблемот не лежи во одморот, туку во довербата и зрелоста на партнерите, и секако на вредностите врз која е втемелена врската.
------------- Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
Постирано од: sandrica
Датум на внесување: 21.Јуни.2007 во 16:44
Lani i polani bev po edna nedela so decko i 10 dena so majkami. Ama iskreno so mama si pominav stvarno cool,a so nego katastrofa. I veke dodeka ne se omazam mislam deka nema nikogas veke da odam so decko(posebno ne ljubomoren kako bivsiot) bidejki toa ne e odmor,da te demne celo vreme,da ti dise u vrat...
------------- Just love
|
Постирано од: EvAngelos
Датум на внесување: 21.Јуни.2007 во 16:57
sandrica напиша:
Lani i polani bev po edna nedela so decko i 10 dena so majkami. Ama iskreno so mama si pominav stvarno cool,a so nego katastrofa. I veke dodeka ne se omazam mislam deka nema nikogas veke da odam so decko(posebno ne ljubomoren kako bivsiot) bidejki toa ne e odmor,da te demne celo vreme,da ti dise u vrat...
|
sandricа, факт е дека катастрофалното искуство со бившиот дечко ти оставило сериозна последица-лузна чија болка доколку не ја избришеш од себе ќе се пренесе и во твојата следна врска. Не е убаво заради лошото искуство со поранешниот дечко да немаш доверба дека со идниот дечко не би имала прекрасен одмор. Тоа не ти е гарантирано, ама не ти е ни исклучено!
Постојат многу парови кои убаво си поминуваат на одмор, од каде знаеш дека ти ќе бидеш исклучок? Новата врска нема вркса со старата, поточно има, ако дозволиш таа да влијае на новата.
------------- Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
Постирано од: gunslinger
Датум на внесување: 21.Јуни.2007 во 22:14
Na odmor se odi kako ptica slobodna/en.
|
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 22.Јуни.2007 во 08:51
ima edna izreka : zeni-ne mozis ni so niv, ni bez niv 
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: Dogi
Датум на внесување: 22.Јуни.2007 во 10:06
sandrica напиша:
|
ова е баш интересно, да отидеш со некого на одмор и да му даваш причини да биде љубоморен. значи ти намерно си го однела на одмор, или си тргнала со него за да го заебаваш, а? според мене, ако си со дечко на одмор, би требало да бидеш цело време со него. како тогаш би бил љубоморен? а ако ти го оставаш сам да оди на плажа, па очекуваш некој да упадне и онака да имаш нешто како авантура, е тоа е причина за љубомора! или ако него не му се оди на плажа, а ти едвај чекаш сама да заминеш, очекувајќи дека некој ќе ти се додворува, е тоа е причина за љубомора!
------------- Јас сум мајстор!
http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
|
Датум на внесување: 22.Јуни.2007 во 13:32
Dogi напиша:
sandrica напиша:
|
ова е баш интересно, да отидеш со некого на одмор и да му даваш причини да биде љубоморен. значи ти намерно си го однела на одмор, или си тргнала со него за да го заебаваш, а? според мене, ако си со дечко на одмор, би требало да бидеш цело време со него. како тогаш би бил љубоморен?
| ocigledno ne znaes sto znaci bolna budala, nemu ke mu smeta ako nekoj ja pogledne na plaza, a ne daj boze da se zadrzi pogledot poveke, togas tesko na devojkata.ne mi se veruva deka sandrica zaminala na odmor da mu dava povodi na deckoto i da ceka nekoj da i se pusti.ljubomorna budala e sekade budala.od takov ponastrana zs e zivo izmacuvanje.
|
Постирано од: Goddes of Chaos
Датум на внесување: 22.Јуни.2007 во 13:39
Pa ako imas namera da svrjas uste na samiot pocetok
ako ne ti se dopaga devojakta so koja odis togas podobro
skaraj i se i brkaj ,,isoncani mevca" na plaza otkolku da ja
lazes...toa sto voopste i ti pagaat takvi idei i sto razmisluvas
ili se dvoumis dali da ja zemes jasno govori za faktot deka
nejzinoto drustvo bas i ,,ne ti prije" pa spored toa
treba da razmislis dali da prodolzis da i davas lazna nadez
na devojka ti ili ednostavno da ja prekines vrskata za koja
nemas definirano vo sebesi pozitivni cuvstva i da prodolzis
ponatamu sam. taka bi postapil najdobro i za sebe i za nea.
------------- Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
Датум на внесување: 22.Јуни.2007 во 13:48
мене би ми било убаво секаде каде што е мојот дечко...во колиба - во колиба, на хаваи - на хаваи. не ми паѓа на памет да се одмарам од него и да плаканам очи со некои разбацани батки, туку би си го носела секаде зошто ми е прекрасно во негово друштво
|
Датум на внесување: 22.Јуни.2007 во 13:48
Mene mi e super so devojka na odmor. Tuka zborime za OK devojka. Mal minus e sto ne mozes slobodno da ze zveris naokolu vo zenski atributi, ama ne e strashno. Mislam deka dvajca normalni lugje sto se sakaat na odmor mozat da najdat samo novi nacini kako zaedno da uzivaat vo ljubovta.
------------- Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
Датум на внесување: 22.Јуни.2007 во 14:19
Zatoa i go pisav toa pogore
jas lani bev na odmor so deckoto
i vo globala bese super, jas mislam deka
na odmor koga odi par (decko i devojka)
mozat da se zapoznaat uste podobro i
da se povrzat poveke negoli prethodno
a segaa.. moze i da se vlosat rabotite, zosto
edno e da izleguvas so nekoj na 2-3 saati
u diskoteka ili na kafe a drigo po cel den
da ste zaedno iako i odmorot ne e nekoj golem period
se raboti za 10-15 dena + - pa pak nekoj moze da ne
se prikaze vo vistinskoto svetlo i da glumi, sepak najdobar
nacin za dvajca da si gi uvidat sopstvenite maani i da proverat
dali si odgovaraat e da ziveat zaedno nekoe vreme pred da
stane nesto poseriozno
------------- Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
Датум на внесување: 22.Јуни.2007 во 14:25
Ne mi treba nekogo da nosam na odmor za da vidam dali e za mene. Ako znaes sto sakas, toa sto te interesira ke znaes da go iscepkas.
|
Датум на внесување: 23.Јуни.2007 во 19:53
sensei напиша:
Ne mi treba nekogo da nosam na odmor za da vidam dali e za mene. Ako znaes sto sakas, toa sto te interesira ke znaes da go iscepkas.
|
A sto ako Pr. zemes zena taa e vistinskata ti znaes i op ja nosis doma si legnuvate i taa pocnuva da rci ,,drva da cepi"  
ee zatoa e korisno da ja odneses najpravin na odmor i da pomines malku poveke vreme zaedno za podobro da se zapoznaete zosto ponekogas ni muabetot ne e se ima u drugi povazni karakteristiki koi ja pravat licnosta
|
Датум на внесување: 24.Јуни.2007 во 00:03
ни мене некој ке ме земе ни па јас сама ке идам ке си купам базен за у двор и таму ке пливам 
|
Датум на внесување: 24.Јуни.2007 во 11:29
Goddes of Chaos напиша:
sensei напиша:
|
A sto ako Pr. zemes zena taa e vistinskata ti znaes i op ja nosis doma si legnuvate i taa pocnuva da rci ,,drva da cepi"  
ee zatoa e korisno da ja odneses najpravin na odmor i da pomines malku poveke vreme zaedno za podobro da se zapoznaete zosto ponekogas ni muabetot ne e se ima u drugi povazni karakteristiki koi ja pravat licnosta |
Ako r'ci togas na stomak ke spie :) Kako i da e, za banalnite problemi ima lek.
|
Постирано од: tuturutka
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 01:10
Мислам дека во прашање е само довербата помеѓу партнерите . . . Ако се има доверба се е можно . . . Ако не и заедно да се џабе ти е . . . Ако постои нездрава љубомора како што си ја викам јас не тераат долго . . . Без разлика дали биле заедно на одмор или не биле . . . 
------------- STRUGA
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 01:11
Ami ako ima golemi gradi pupu nadarena e malata   kako ke spie na stomak?
|
Постирано од: MaVnaTa
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 01:23
Goddes of Chaos напиша:
Ami ako ima golemi gradi pupu nadarena e malata   kako ke spie na stomak? | ne samo ova sto moze da rci,no utroto koga ke se razbudi moze da ima takov neprijaten zdiv,da smrdi na tvor.eee sto ti nema.zatoa odmorite kako i predbracnoto ziveenje ke resat mnogu dilemi.
|
Постирано од: Амди Бајрам
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 01:24
браво мавната.
------------- 102,99 посто.
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 10:55
Se ke i prostam ako ima golemi gradi 
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 12:01
MisIcA, напиша:
ne zaradi avanturite koi bi proizlegle od odmorot, ednostavno da se odmori toj od mene i ja od nego.
bev vo dolgi vrski dve dosta dolgi od koi ne proizleze nisto, samo
izgubeno vreme no nikogas odmorot kako i moite patuvanja ne bea problem
dali da zaminam sama. od ova ke zaklucev kolku e cvrsta mojata vrska
posle odmorot.
a za da ve spakuvaat ima vreme, eve jas sega sum vo eden golem kufer spakovana sakala ili ne ,sega odmorot mi e vo par. |
значи спомнуваш авантури, кои би произлегле. а и патувања за кои не ти воделе сметка. ама според тоа си носела заклучоци каква е врската, накнадно. значи едноставно не е заинтересиран за тебе. така? тоа и ми беше муабетот овде.
MisIcA, напиша:
Dogi напиша:
sandrica напиша:
|
ова е баш интересно, да отидеш со некого на одмор и да му даваш причини да биде љубоморен. значи ти намерно си го однела на одмор, или си тргнала со него за да го заебаваш, а? според мене, ако си со дечко на одмор, би требало да бидеш цело време со него. како тогаш би бил љубоморен?
| ocigledno ne znaes sto znaci bolna budala, nemu ke mu smeta ako nekoj ja pogledne na plaza, a ne daj boze da se zadrzi pogledot poveke, togas tesko na devojkata.ne mi se veruva deka sandrica zaminala na odmor da mu dava povodi na deckoto i da ceka nekoj da i se pusti.ljubomorna budala e sekade budala.od takov ponastrana zs e zivo izmacuvanje. |
ако не биле многу заедно пред одморот и се дружеле само по два-три саати дневно, може дечкото не знаел дека девојката се врти со погледот насекаде или дека лесно ги привлекува погледите, со заинтересираност во очите. тоа ми беше муабетот. не може пред одмор да не бил љубоморен, а за време на одмор да се смени за 360°. значи или не се познавале доволно или некој се променил. сепак убаво е да се оди на одмор со девојка/дечко, сепак да се проба она, целодневно дружење. па и да се види дали си одговараат измеѓу себе. а според првиот пост на ACELERA, некој и кажал, значи тој некој не е дечкото нејзин, па и некој другар, како демек не се сеќава кој. интересно од вас девојки, да не речам жени, нека се препознае која каде си спаѓа. заинтересираноста за летна авантура е обострана и кај мажите, но и кај жените, но тоа не е авантура ако се оди сам, туку да видам кој е јунак тоа да го направи кога е со партнерка/партнер, а и да не го фатат!
http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
|
Постирано од: sandrica
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 12:29
Toj bese bolno ljubomoren duri i na moite bratucedi i na site.Inace po celi denovi bevme zaedno i znaese deka ne go izneveruvam,no go plasese toa sto bev pomlada i neiskusna,a toj veke propatil od neverstvo. I sekogas velese: koga ednas ke se izgoris-duvas i na mlakoto.
Nesmeev ni da se zavrtam kade sto imase maski,a ne pa da poglednav vo niv...
------------- Just love
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 13:15
една интересна работа се заборава, кога се оди на одмор, а тоа е дека секој ќе ја гледа девојката во бикини! а тоа за некој кој ете нон стоп бил љубоморен, па и имал некое такво искуство на изневерување, значи му се оправдале сомневањата, е ептен трауматично, арно си се отарасила од него, на време. но да не заборавиме, секој сонува за летна авантура, не го измисливме сега ние тоа.
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 13:58
Dogi напиша:
MisIcA, напиша:
bev vo dolgi vrski dve dosta dolgi od koi ne proizleze nisto, samo izgubeno vreme no nikogas odmorot kako i moite patuvanja ne bea problem dali da zaminam sama. od ova ke zaklucev kolku e cvrsta mojata vrska posle odmorot.
a za da ve spakuvaat ima vreme, eve jas sega sum vo eden golem kufer spakovana sakala ili ne ,sega odmorot mi e vo par. |
значи спомнуваш авантури, кои би произлегле. а и патувања за кои не ти воделе сметка. ама според тоа си носела заклучоци каква е врската, накнадно. значи едноставно не е заинтересиран за тебе. така? тоа и ми беше муабетот овде. | koga rekov NE ZARADI AVANTURITE KOI BI PROIZLEGLE, znaci ne da se odi odvoeno na odmor za sekoj da dozivee avantura, naprotiv da se odmorime eden od drug.dolgata vrska podrazbira zaemno pocituvanje iskrenost koja ja imav a ne nekomu da mu davam izvesta, raport ZADOLZITELEN za moite patuvanje.jas ja gradev i toj taa vreska i ako ne zavrsi uspesno.no odmorite bea eden vid test, kolku ja imavme samokontrolata nad ovie taka receno avanturi.znaeme se sto moze da donese 3 nedelniot odmor na plaza, diskoteki i slicno..jas nikogas ne doznav deka bil so nekoja.toa go cenam.bravo ako toa go napravil na nacin tivko a sepak imal letno zadovolstvo, kratka avantura.ako navlezese ljubomorata vo nas i posle odmorot da baravme , da se gusevme so koja bil ili obratno od toa nisto.velam sekoj si ja gradi vrskata kako nemu mu odgovara normalno zaedno so partnerot.
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 15:59
е ова не ми е јасно. велиш браво, ако имал кратка летна авантура, но никој да не дознал за тоа. ги охрабруваш децава на тоа? кога велам децава мислам на оние што не‘ читаат овде, тинејџери и слично. а тоа дека биле тестови тие посебни одмори. се тестира нешто во кое се сомневаш. пак ќе кажам, сонот за летна авантура е познат уште оддамна, а го овековечиле и во некои дела, како "Сонот на летната ноќ" ...
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 16:19
Постирано од: LEGENDA
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 16:47
Ako ne ja sakam ke idam i ke ide ako ja sakam ke ideme zaedno i toa e toa mnogu prosto koj ke vi kaze nesto drugo laze
|
Датум на внесување: 25.Јуни.2007 во 16:54
koe drugo, deka saka da odi so prijatelkata na odmor, toa li ??
i ti kao maz si i NEMOZE, kao ako ide odma drolja ke e ke se izdupi.
abe so vakvo razmisluvanje nisto ne pravite
kolku poveke ljubomora i ogranicuvanje na slobodata , tolku poveke nestabilna vrska i gusenje 
|
Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 11:22
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 11:24
i letnata avantura moze da e romanticna.
koj ja doziveal si znae 
|
Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 11:25
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 11:32
tokmu taka beleg, vo brakot e dozvolena slobodata
dali odmorot ke e na plaza ili na planina, sama so deteto ili so nekoja priajtelka , ne ja gledam pricinata deka ne bi trebala da odi.
da trgneme od mnogute organizirani ednonedelni patuvanja so prijatelki, na primer za egipet, rusija i tn.ako se sumja deka zenata ceka na vakvo patuvanje da go izneveri mazot togas vo toj brak ne postoi nikakvo zaemno razbiranje i doverba.
se e gusenje i nekoj glup strav deka toj/taa ke ve izneveri.
brakot ne dozvoluva ogranicuvanje na dvizenjeto na nekoj od partnerite.
naprotiv celosna sloboda i ne drzenje kako kuce vrzano.od takov brak nisto, sledi propast.totalno psihicko unistuvanje na zenata, kade si so koj si 
|
Постирано од: trucker21
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 11:57
Sto se opteretuvate so nebitni raboti!?....
odite na odmor, odmorete se, uzivajte....a za "gluposti" sekogas ima vreme i mesto...  ....i nikogas ne se znae koga!!!!!
primeri moze da dobiete na LP..... 
------------- sex, trucks & drinks!!!
|
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 14:26
во ред е да сакаш да отидеш некаде сам колку да се одмориш...навистина да се посветиш само на себе но не е во ред намерно да сакаш да се оттарасиш од девојката за да можеш на одмор да звериш по се живо и диво во бикини, надевајки се дека морето и сонцето ке си го направат своето па може ке ти се посреки да превртиш нешто.
|
Постирано од: trucker21
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 15:00
zasto na plaza se site so naocari!?..hehehe..glavata na edna strana a pogledot na druga...    ...
------------- sex, trucks & drinks!!!
|
Постирано од: ubav
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 17:16
ako vrskata e dolga preporaclivo e nekogas i sam/a da se pojde na odmor posto toa ja osvezuva vrskata osven ako ne si bolno ljubomorno/a kopile pa da si mislis sea dali ke se opne ili ne zosto koga ke bides vo brak imas vreme da ides na odmor zaedno duri i premnogu i tuka pravoto na izbor vo mnogu ti se skratuva vaka dur imas pravo na izbor iskoristigo toa pa i da opnes nesto na strana i da se opne ako ne znaes ne boli bitnoe da ima ljubov.
|
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 17:42
Ako e**njeto na strana ja odrzuva vrskata hahah
togas ne mora da odis ne odmor za da ja ,,osvezis"
tvojata vrska, brak i sl. mozes i po doma 
|
Постирано од: ubav
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 18:06
ja sakav recam odenjeto sam/a na odmor e toa sto ja osvezuva vrskata a ne onadenjeto na strana a ako se ukaze sansa zosto da ne ama toa ne e najvazno znaci odenjeto sam/a bese vaznoto a ti odma sex pa sex
|
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 18:26
site svakaat pogresno , zasto ova vaka ne svakam. ne znaci sekoe odenje sam nekadedeka ke predizvika neverstvo.
taa/toj sto saka da skrene nastrana ne mu e potreben leten odmor, naprotiv zad prviot agol ke go napravi toa.
se slozuvam deka potrebnmo e malku razdelenost na partnerite, bas za da ne se javi onaa monotonija od sekojdnevieto kako i "umorenosta" eden od drug.
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 19:35
pardon,...greshka,..
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: Палестинец
Датум на внесување: 26.Јуни.2007 во 20:09
Во Газа или Јерихон.
------------- Подобро ужасен крај, отколку ужаси без крај.
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 23.Декември.2007 во 16:57
ACELERA напиша:
Еве, времето за по одмори дојде. Некој другар ми кажа дека кога идеш во шума не се носат дрва  Мислеше на тоа дека кога се оди на летен одмор, на плажа, не се носи девојката, зашто таму има гооолем атрактивен избор на свежи исончани мевца  Дали го делите ставот дека на летен одмор се оди без дечко/девојка и дали би ви било сеедно ако вашиот партнер не ве спакува и Вас во куферот за на одмор 
|
Јас барем сум таков тип што не паѓа на тие летни шеми и момци за one night stand. сепак мое си е мое и сакам да си е до мене. Дали партнерот би ме навредил ако оди на одмор без мене??? хммм...зависи од цврстината на нашата врска. ако е некоја врска на стаклени нозе нормално дека не би ми било баш важно. Али за јас да спакувам куфери и да отидам сама на одмор значи дека навистина ми треба одмор, сигурно не за да бркам шеми и дилеми.
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Датум на внесување: 23.Декември.2007 во 16:59
епа ајде и вас да ве чујам...сте ли за овие работи..летни шеми..зезање...па и некое искуство да раскажете не ке да е лошо....
|
Постирано од: str8up
Датум на внесување: 23.Декември.2007 во 17:07
ЈАС СУМ И МНОГУ МИ Е КРИВО ШТО НЕ ОТИДОВ НИКАДЕ ЛЕТОВО, ДОБРО ОСВЕН НА EXIT
------------- igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
|
Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 01:05
Sekoe leto-razlicna licnost, nova avantura...no interesno e iscekuvanjetp da dojde leto...poso mene letata uvek mi bile prepolni so ubavi raboti.
|
Постирано од: IQ
Датум на внесување: 15.Јуни.2009 во 18:17
ako otide sam na odmor, go ostavam smesta, ili vo paket ili ke si kisneme doma, pak vo paket
------------- http://imageshack.us">
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
|
Постирано од: blackeye
Датум на внесување: 15.Јуни.2009 во 18:48
koga sme sami se ni e dozvoleno,ama vo vrska...vo oh velat: soznam jassss...
ok e da ima nesto rabota ova ona da bide nadvor od grad, drzava ako treba nekolku dena, ama na odmor zlato samo so mene  , oti  
------------- Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 17.Јуни.2009 во 11:02
ако го сакам многу, секако дека ќе сакам со него да бидам заедно и на одморот,..... и секаде т.е.... ако се сакаме, нема да има проблем и да се сакаме после 10 дена поминати на различни страни од светот.... ама ако ми е терет и прави проблеми, па врската виси на клинче,.... тогаш што ќе ми е одмор со карање ??
ајкју, зш го оставаш ако оди сам на одмор ?? ти не си посакала да одиш сама ?? 
-------------
|
Датум на внесување: 17.Јуни.2009 во 11:40
BisernA напиша:
ако го сакам многу, секако дека ќе сакам со него да бидам заедно и на одморот,..... и секаде т.е.... ако се сакаме, нема да има проблем и да се сакаме после 10 дена поминати на различни страни од светот.... ама ако ми е терет и прави проблеми, па врската виси на клинче,.... тогаш што ќе ми е одмор со карање ?? ајкју, зш го оставаш ако оди сам на одмор ?? ти не си посакала да одиш сама ??
|
ne sum posakala, sho ke praam sama na odmor, so nego mi e zabavno, romantichno, sama sho- ke me gnjavi nekoj manijak si go sakam ma bisero, zatoa ne mi se odi sama, mi se odi so nego.
a i toj dosega mozese da odi sam mnogu pati, ama ne otide oti jas ne mozev, ne deka sum mu rekla da ne odi, nikogas ne bi mu rekla takvo nesto, ama i toj ne saka sam da odi, ili vo paket, ili nema odenje sekogash ima naredna godina
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 17.Јуни.2009 во 19:42
така веќе може,.... само не сакам кога има терање,..... мора да одиш со мене, не смееш сама...... тоа е многу, многу, многу ниско
-------------
|
Датум на внесување: 17.Јуни.2009 во 22:12
so sila ubavina ne biduva, sekoj sam treba da si postavi granici i da ima pochit sprema drugiot, edno e da otidesh so prijatelite na kafe, drugo e da si letnesh sam na odmor...
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 17.Август.2013 во 21:54
Мене ми е многу поинтересно да одам со партнерот отколку таму да бркам некои анонимци Да одиме на плажа, да изведуваме глупости во вода, да ме покрие со пешкирот кога мислам дека ќе премрзнам  Да си пијуцкаме пивце, сокче или нешто сосема трето на плажа, да ми ги јаде моите кроасанки.. Да му се чудам на тоа колку може да изеде и пак да не се познава на него  ..да му правам кафенце пред да ги отвори очите, да заспијам и да се разбудам покрај него..да наоѓа маани на моите јадења, да ми иде да му треснам една воспитна ама сепак да се премислам и да го  Епа сето ова не го можам со некој анонимус  Значи, го пакувам во куфер и нема приговори! А мислам дека и тој не би ме оставил неспакувана, освен ако не е само машко друштво отидено на ден два 
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|