Испечати | Затвори го прозорот

Кожата како безвременски моден стил

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Мода и убавина
Опис на форумот: Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=25085
Датум на принтање: 17.Јуни.2021 во 09:51
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Кожата како безвременски моден стил
Постирано од: Valerija
Наслов: Кожата како безвременски моден стил
Датум на внесување: 02.Ноември.2011 во 19:59

Дали обожавате кожни парчиња облека?

 
Ја сакате природната или вештачката кожа (скајот)?
 
http://www.cicihot.com/media/catalog/product/cache/1/image/0dc2d03fe217f8c83829496872af24a0/c/l/clothing-dresses-dressy-cod-d-3718-a-leo_leopard_1.jpg


-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Коментари:
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Ноември.2011 во 20:18-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 02.Ноември.2011 во 20:21


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 02.Ноември.2011 во 20:22


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 02.Ноември.2011 во 20:24-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Kastro
Датум на внесување: 02.Ноември.2011 во 20:25


-------------
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 05:50


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 06:28


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 06:44


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 06:45


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 06:47


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 06:49


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 03.Ноември.2011 во 09:29-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2011 во 08:30-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2011 во 08:31

New York 2012

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 04.Ноември.2011 во 11:51


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2011 во 22:04

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2010/Sep/11/2732/bottega_veneta_fall_2010.jpg">

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2010/Sep/11/2732/balmain_fall_2010.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 04.Ноември.2011 во 22:05

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2010/Sep/11/2732/christian_dior_fall_2010.jpg">

http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2010/Sep/11/2732/derek_lam_fall_2010.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 09:35

Armani 2012

 -------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 13:49


-------------


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 16:03
Helmut%20Lang Helmut%20Lang Helmut%20Lang 


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 16:04
Gucci Gucci Gucci 


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 16:05
Donna%20Karan Donna%20Karan Donna%20Karan 


Постирано од: brza
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 16:05


-------------
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein


Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 16:06
Rick%20Owens Rick%20Owens Rick%20Owens 


Постирано од: емил
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 17:50


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 18:48-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 20:15-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 05.Ноември.2011 во 21:20-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Ноември.2011 во 16:30

Cavalli 2012

 

http://4.bp.blogspot.com/-CSFzv25eqNU/TcAWk5I3SFI/AAAAAAAABcs/PDCqlO8aAtg/s1600/0020.JPG">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Ноември.2011 во 16:31

http://2.bp.blogspot.com/-I8bMVpTs4pA/TcAWeO3dHtI/AAAAAAAABck/SofkaC2BGyc/s1600/005.JPG">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 06.Ноември.2011 во 16:33-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Ноември.2011 во 05:38


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Ноември.2011 во 01:01
The%20four%20fashion%20trend%20themes%20in%20leather%20for%20Spring-Summer%202012

-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Ноември.2011 во 01:22


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 09.Ноември.2011 во 15:29


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 10.Ноември.2011 во 06:36


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 10.Ноември.2011 во 17:06

Слика-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Ноември.2011 во 05:59


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Ноември.2011 во 08:25


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 12.Ноември.2011 во 15:57


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 15:30


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 13.Ноември.2011 во 18:17

male%20model%20wearing%20michael%20kors%20leather%20on%20runway.%20brown%20leather%20for%20guys-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 05:37


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 19:24

Nicole%20Richie%20Nicole%20Richie%20dressed%20in%20a%20fabulous%20brown%20leather%20dress%20%20joins%20a%20celebrity%20audience%20at%20the%20Givenchy%20Ready%20to%20Wear%20Autumn/Winter%202011/2012%20show%20in%20Paris%20as%20part%20of%20Paris%20Fashion%20Week.-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 19:27-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 21:07-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 21:08

http://2.bp.blogspot.com/-M3C5xmBk-LQ/TaI54lc15eI/AAAAAAAAFyg/9ME6pBerGoc/s1600/Armani+Collezioni+black++leather+2-button+jacket+men+spring+2011.JPG">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 21:09

http://1.bp.blogspot.com/-I9PQYjyAz1o/TaI570zztuI/AAAAAAAAFy4/ZD7qvnn7-LY/s1600/Dolce+%2526+Gabbana+leather+fitted+jackets+men+spring+2011.JPG">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 15.Ноември.2011 во 21:50

http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-GB&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=Zoe+Kravitz&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn9-ZNf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_2v_oMp_zRH-ij_45nd-nWf1dP5FMZuV-Zsir8fywXeLdl4sf8HJs6fHd3-yuljn6bOsmRfVMn22Xs7S46usnjU-IP6Z1FXVvszqbNH82vrZr4X_7-7g19_MtP_d8c9vTP__9d69vm5O3xkYv6b3N7-bnZtff039HeB-7ex8akdl_sD_0eevucM9Llr3pvv916HGpf3C_oX3fl36o15YsOGfvz6a7-KvX48_n1gYnb_5tfMQiv2ToexYKOcdKO5vfq0Oodg_GcqehVJ3oLi_iTK5eenXxB9mSphMu_jtNzRtMRlMW6JJvjKf_pr8l4Hxm-CTewwgn7i5N38w2XOHjff7r5W75t7vv3azWtnP8Yfp6beyL15O3Yvu91-nqj2msX_xV5Pc_8r8hefXnl0tze-_pvnj18H_m7U3nuCvXzvPHAb-H_T7yv_C_vHrNgG08M9f-92z525K6A_7RVZ7uHl__EbNtFrlT0jmSo-IwacG4I8DzoOd-_j91yFuWtvmwV-_zryWP4RC-MtA-Jj-_2sd7OBX4hcnQf4fv96L_Cpv2v8nAAD__2GH9NB0BAAA">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 08:28

Valentino 2012

 

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Sidewalk-Style-Blake-Livelys-Red-Valentino-Leather-Coat.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:24

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Evan-Rachel-Wood-Gucci.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:27

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Kristin-Cavallari.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:27

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Miranda-Kerr-Jacket-Skirt.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:28

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Michael-Kors-Jennifer-Hudson.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:30

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/11/Ashley-Olsen-The-Row.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:45

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&p=Tibi+Spring+2012+fashion+show&assetType=image&ep=3">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:45

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/10/6-Shore-Road.jpg">

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/10/Wang.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 09:46

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/10/FP_8018963_Paltrow_Gwyneth_AAR_03_10.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 11:06


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 12:06

http://www.gettyimages.co.uk/detail/114052160/Getty-Images-Entertainment#">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 12:08

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?EventId=117071066&EditorialProduct=Entertainment">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 12:18

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/08/101897_in_l-copy.jpg">

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/08/FP_7771331_Lopez_Jennifer_Video_FP6_26_50.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 12:25


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 15:00


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 16:13


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 16.Ноември.2011 во 16:28


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:03-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:10

http://www.gettyimages.com/Account/MediaBin/LightboxDetail.aspx?Id=19650657&MediaBinUserId=4666905">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:11

http://www.gettyimages.com/Account/MediaBin/LightboxDetail.aspx?Id=19650657&MediaBinUserId=4666905">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 08:54


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 09:12

http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/uploads/2011/07/Beyonce-V-Ellen.jpg">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 09:17

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=Horrible+Bosses+UK+Photocall&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_5v9dL5cFud5nWbLommr5a85wlc3P6bVr5nUVdW-zOps0fza-tmvhf_v7uDX38y0_93xz29M___13r2-bk7fGRi_pvc3v5udm19_Tf0d4H7t7HxqETN_4P_o89fc4R4XrXvT_f7rUOPSfmH_wnu_Lv1RLyzY8M9fH8138devx59PLIzO3_zaeQjF_slQdiyU8w4U9ze_VodQ7J8MZc9CqTtQ3N9Emdy89GviDzMlTKZd_PYbmraYDKYt0SRfmU9_Tf7LwPhN8Mk9BpBPGtvG_MFkzx023u-_Vu6ae7__2s1qZT_HH6an38q-eDl1L7rff52q9pjG_sVfTXL_K_MXnl97drU0v_-a5o9fB_9v1t54gr9-7TxzGPh_0O8r_wv7x6_bBNDCP3_td8-euymhP-wXWe3h5v3xGzXTapU_WS9npUfE4FMD8McB58HOffz-6xA3rW3z4K9fZ17LH0Ih_GUgfEz__7UOdvAr8YuTIP-PX-9FfpU37f8TAAD__1PjpzxEBAAA#">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 09:30

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=Transformers%3a+Dark+of+the+Moon+Osaka+Press+&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_-vWVVPkv-YIf9_8mFa_ZlJXVfsyq7NF82vrZ78W_r-7g19_M9P-d8c_vzH9_9d79_q6OX1nYPya3t_8bnZufv019XeA-7Wz86lFzPyB_6PPX3OHe1y07k33-69DjUv7hf0L7_269Ee9sGDDP399NN_FX78efz6xMDp_82vnIRT7J0PZsVDOO1Dc3_xaHUKxfzKUPQul7kBxfxNlcvPSr4k_zJQwmXbx229o2mIymLZEk3xlPv01-S8D4zfBJ_cYQD5pbBvzB5M9d9h4v_9auWvu_f5rN6uV_Rx_mJ5-K_vi5dS96H7_daraYxr7F381yf2vzF94fu3Z1dL8_muaP34d_L9Ze-MJ_vq188xh4P9Bv6_8L-wfv24TQAv__LXfPXvupoT-sF9ktYeb98dv1EyrVf5kvZyVHhGDTw3AHwecBzv38fuvQ9y0ts2Dv36deS1_CIXwl4HwMf3_1zrYwa_EL06C_D9-vRf5Vd60_08AAAD__90ttyI5BAAA">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 09:31

http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&family=editorial&assetType=image&ep=3&searchwithin=2011+espy&query=z.i.H4sIAAAAAAAEAOy9B2AcSZYlJi9tynt_SvVK1-B0oQiAYBMk2JBAEOzBiM3mkuwdaUcjKasqgcplVmVdZhZAzO2dvPfee--999577733ujudTif33_8_XGZkAWz2zkrayZ4hgKrIHz9-fB8_In7dfLn91etf49f4NX6PX_dskV3kvyb9-pj-_5s-qavqbXm9TJ_m07d5_WuO8M3Nj2n1ayb0fvsyq7NF82vrZ78W_r-7g19_M9P-d8c_vzH9_9d79_q6OX1nYPya3t_8bnZufv019XeA-7Wz86lFzPyB_6PPX3OHe1y07k33-69DjUv7hf0L7_269Ee9sGDDP399NN_FX78efz6xMDp_82vnIRT7J0PZsVDOO1Dc3_xaHUKxfzKUPQul7kBxfxNlcvPSr4k_zJQwmXbx229o2mIymLZEk3xlPv01-S8D4zfBJ_cYQD5pbBvzB5M9d9h4v_9auWvu_f5rN6uV_Rx_mJ5-K_vi5dS96H7_daraYxr7F381yf2vzF94fu3Z1dL8_muaP34d_L9Ze-MJ_vq188xh4P9Bv6_8L-wfv24TQAv__LXfPXvupoT-sF9ktYeb98dv1EyrVf5kvZyVHhGDTw3AHwecBzv38fuvQ9y0ts2Dv36deS1_CIXwl4HwMf3_1zrYwa_EL06C_D9-vRf5Vd60_08AAAD__23UGvpDBAAA">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 12:41


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 17.Ноември.2011 во 13:42


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Ноември.2011 во 08:40

http://www.gettyimages.co.uk/detail/114052160/Getty-Images-Entertainment#">-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Ноември.2011 во 08:48-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 18.Ноември.2011 во 13:06


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 18.Ноември.2011 во 19:41

cameron diaz Theyskens’ Theory-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Ноември.2011 во 22:32

kidman scott-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Ноември.2011 во 22:36

kate v rachel-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Ноември.2011 во 22:42

jennifer lopez lwren scott-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 19.Ноември.2011 во 22:42

burberry biker ad-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Ноември.2011 во 18:01

anne hathaway Burberry Prorsum

bp-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Ноември.2011 во 18:02

mc v dl

00300m-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Ноември.2011 во 21:37

im

Gemma Arterton vs VB-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 22.Ноември.2011 во 08:59

Gemma Arterton balmain Isabel Marant-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Ноември.2011 во 08:20


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Ноември.2011 во 16:50

emma watson-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 25.Ноември.2011 во 16:52

FP_5916646_BARM_Red_Premiere_101910-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Ноември.2011 во 01:01


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Ноември.2011 во 01:02


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Ноември.2011 во 01:03


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Ноември.2011 во 01:03


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Ноември.2011 во 11:12


-------------


Постирано од: емил
Датум на внесување: 28.Ноември.2011 во 11:13


-------------


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Ноември.2011 во 09:11

inglourious-basterds-angelina-jolie-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!


Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 29.Ноември.2011 во 09:13

fp_3395822_rihanna_cwny_081109-------------
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk