Мој омилен дел од... ??
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Општо
Име на форумот: Разно
Опис на форумот: Немате соодветен подфорум? Бујрум овде на муабет...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=22165
Датум на принтање: 25.Мај.2025 во 05:21 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Мој омилен дел од... ??
Постирано од: mamamd
Наслов: Мој омилен дел од... ??
Датум на внесување: 05.Април.2010 во 07:25
Od koga pamtam za sebe se budam rano i sekogash se cuvstvuvam najubavo. So kafe pred sebe-cigarce vo raka - sednuvanje na moeto mesto i pogled vperen vo trite bora pred mojot prozorec, onaka isklucena za site i seshto gi polnam bateriite ki me drzat cel den. Mirot, tishinata, tek-tuk dvizenje na nekoj ranobudnik i nishto poveke. Za mene utroto e najubaviot del od denot.
|
Коментари:
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 05.Април.2010 во 11:22
Мене цел еден ден ми е преживување во галамава и хаосов... Па и немам баш некој омиле дел од денот.
Наввечер... ваљда. Ако е сабота или петок. 
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
Постирано од: Џо
Датум на внесување: 05.Април.2010 во 12:37
приквечер
владее хармонија на бои во околината.
------------- Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 05.Април.2010 во 12:39
popladne...doma ,relax..uzivancija
------------- druzhba si e druzhba,a sluzhba si e sluzhba...
|
Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 05.Април.2010 во 14:06
Утрото. Секогаш велам дека утрото е помудро од ноќта, нов ден, нови предизвици и нови случки ( интересни или не ) започнуваат со утрото.
------------- You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 05.Април.2010 во 14:13
секој божји дел од денот кога можам да бидам со неа ......
------------- http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН 
|
Постирано од: moni34
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 14:31
utroto,sveza ,naspana, polna so energija
|
Постирано од: volkswagen
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 15:48
гласав за попладне, ама се зафркнав... најубав дел од денот ми е кога брат ми не ме гњави...
-------------
|
Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 15:58
најубав дел - утрото штом се разбудам, па ми се пикнат ќерките во кревет, па гушки, па бацки...
најспокоен дел - ноќта, штом испозаспијат сите, куќата се смирува, галамата ја снемува... си земам некој саат тишина, само за мене
------------- http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме. Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја, само земја ќе бидеме и можеби неколку жолти цветови.
|
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 16:13
Кога ќе си дојдам од школо, прва смена...  Нема поубаво чувство од тоа коа сите се надвор. Татко ми на работа, мајка ми ја носи сестра ми на школо.. па на кафе-мафе муабети иде...
Милина! 
|
Постирано од: Omar
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 16:23
Попладнето....
-------------
|
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 16:31
Спанка сум по природа,тешко ми оди будењето наутро,па следи спремање за на работа,па брзање да не задоцнам и едноставно неможе да се ужива во вакво хаотично утро,ама затоа попладнето себично си го чувам само за себе....кафенце ,цигарче,тивка музика ,маусот во рака.....е тоа ти се вика права уживанција
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 18:50
Ги сакам и квечерините ама во овој период кога надвор е се разеленето. Од дома се слуша гласот на спикерите од разни тв канали, а од надвор детскиот џагор јас си пијам кафенеце едно 2-3 едно подруго и си шетам низ виртуелниот свет. После почнува узбуна пеглано/непеглано, бура ..море тајфун и пак мир
-------------
|
Постирано од: zamislena
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 18:57
И јас рано се будам.... и си ги сакам најмногу утрата...
..секое утро ..во лето..есен ..зима..пролет.....
...Посебно си ги обожавам..саботните и неделните утра...... 
...Но ова не значи дека не до сакам и останатиот дел од денот...
... само ..ова ми е омилениот дел.......... 
-------------
|
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 19:00
Утрото нормално,од кај 6 до 8 часот....ама никако да станам тогаш пустината  
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Постирано од: Iron Man
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 20:38
............... и да не должам многу 
гласав за ноќта 
оти јас сум вемпајр 
најдобро функционирам ноќе 
добро бе .......... и попладне
ама никако претпладне

-------------
|
Постирано од: Biba_G
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 21:37
voobicaeno- moj del od denot e periodot od 14i 30 do 15 i 30... denes si se pocastiv so ekstra 2 saati pretpladnevo
------------- Не е се’ така црно...Се наоѓа и по некоја плавуша
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 23.Април.2010 во 23:57
vecerite........
------------- druzhba si e druzhba,a sluzhba si e sluzhba...
|
Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 24.Април.2010 во 00:02
Utroto ...Togas komsikite ja metat ulicata , a jas odma so beleznikot koj komsija najdobro se pokazal vecerta
------------- Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 24.Април.2010 во 00:57
Утрата ги сакам ама ретко можам да уживам во нив,ако не сум зафатена од рано тогаш секогаш спијам.....значи не сум станала рано да можам онака кеифки да поседам,да појадам или кафе да се напијам
Ама незаменлив дел од денот ми е приквечерина,кога сонцето заоѓа,денот е уште трае не е толку жешко ммммммм уживам тогаш ако сум слободна,пијам кафе,возам ролерки или точак
------------- И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Постирано од: Flix
Датум на внесување: 24.Април.2010 во 03:56
Иако немам некој посебен дел од денот, ноќта ми е нај нај , плус ноќно суштество сум последно време :)
------------- http://flixter.deviantart.com/">
|
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 24.Април.2010 во 09:12
Еве едно опуштено утро. Станав наспана,полни батерии,нема фрки и брзање за да стигнам навреме на работа,шољата кафе пред мене,идивиди со мене....вистинска уживанција,иако надвор е тмурно. Е вакви утра сакам!
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Постирано од: bingo
Датум на внесување: 24.Април.2010 во 09:14
renatax напиша:
Еве едно опуштено утро.Станав наспана,полни батерии,нема фрки и брзање за да стигнам навреме на работа,шољата кафе пред мене,идивиди со мене....вистинска уживанција,иако надвор е тмурно.Е вакви утра сакам!
|
|
Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 24.Април.2010 во 19:48
ja sakam noktaaaaaaaa,a glasav za popladne, koga si doagam od rabota si go pijam na raat kafeto pred pc, odmarammmmm, nokta e pred mene
|
Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 24.Април.2010 во 20:05
Ноќта
------------- На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
|
Постирано од: mariija
Датум на внесување: 24.Април.2010 во 23:52
nedelno utro koga se shetkaram u pizamki do 12 h i si go pijam kafenceto natenane
|
Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 25.Април.2010 во 01:15
е сега баш моментов ми е омилен.... ммммм само мој
------------- http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме. Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја, само земја ќе бидеме и можеби неколку жолти цветови.
|
Постирано од: na oko
Датум на внесување: 25.Април.2010 во 01:35
maj,juni,utro okolu 8,vo dvor sreden za uzivanje,kafica,lap-top,tishina jas i pticite.
------------- na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
Постирано од: емил
Датум на внесување: 23.Мај.2010 во 13:50
мој омилен дел од некоја глупа песна е нејзиниот крај 
-------------
|
Датум на внесување: 23.Мај.2010 во 16:41
А омилен дел од денот?
|
Постирано од: Omar
Датум на внесување: 23.Мај.2010 во 16:49
Ноќта
-------------
|
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 23.Мај.2010 во 20:30
Utroto mi e sh*t, bidejci odam da spijam posle rabota i imam filing ko da sum kopal rovovi cela noc....
Predpladneto mi e takodje sh*t bidejci se trudam da zaspijam a ne mozam , pa vrsam umstvena samotortura...
Popladne spijam znaci have no idea kako se cuvstvuvam...
Kvecerina(valjda mislel poetot navecer) mi e najgolemata black hole vo denot koga treba da stanam za na rabota a ne sum naspien(vidi del okolu pretpladne)i sum totalno nefunkcionalen i begaat site od mene sefovi ,klienti kolegi, ma go mrazam celiot svet vo ovoj del od denot...
Noc..Sto ima ubavo vo noc koga ja pominuvas na rabota...
Sto e zaklucokot?
MY LIFE SUCKS...
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 19.Јули.2010 во 22:27
После 11 навечер...до кај 4 Тогаш...уживам
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
Постирано од: mariija
Датум на внесување: 19.Јули.2010 во 23:39
utroto
|
Постирано од: sanja-a
Датум на внесување: 20.Јули.2010 во 01:57
д најт
------------- Обожавам луѓе кои ме смеат. Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн
|
Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 21.Јули.2010 во 14:16
дефинитивно ... ноќта
------------- I'm out bcz of pathetic around here
|
Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 21.Јули.2010 во 14:17
и мене исто ноќта...а најмногу во лето
------------- Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
|
Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 24.Декември.2011 во 09:41
Gi obozavam utrata, ama koga sum sama doma i koga mozam da pravam sto mi dusa saka koga e brat mi doma on pravi sto mu dusa saka.. taka da utrinjata mi se periodi od denot koga go pustam duhot sloboden
------------- Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 25.Декември.2011 во 00:10
Ноќта
------------- На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
|
Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 08.Мај.2012 во 16:06
Ноќта...ко некоја ноќна птица сум преку лето
------------- »Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 01.Март.2015 во 16:28
Кај 5-6 попладне, кога ме фаќа таква дремка што не можам а да не си легнам
------------- Внимавај кому му веруваш. И ѓаволот еднаш беше ангел.
https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE
|
Постирано од: Valerija
Датум на внесување: 21.Октомври.2015 во 17:28
Утрото
------------- Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 21.Октомври.2015 во 21:08
Onoj del od denot koga ke ja sretnam ovde .....
------------- Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|