Дали СДСМ (и Милчин) го трча(ат) последниот круг?
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Македонија и Свет
Име на форумот: Политика и вести
Опис на форумот: Вести од МК, партии, скандали, протести...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=21626
Датум на принтање: 04.Август.2025 во 19:20 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Дали СДСМ (и Милчин) го трча(ат) последниот круг?
Постирано од: novace
Наслов: Дали СДСМ (и Милчин) го трча(ат) последниот круг?
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 18:46
Само уште во Македонија ....раката на Сорос преку другарот Милчин и СДСМ им го „пере паметот“ на луѓето ....благодарение на нивните многубројни медиумски платеници ..
Повеќе тука: http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=128101034157&id=13&prilog=0&setIzdanie=21895 - http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=128101034157&id=13&prilog=0&setIzdanie=21895

------------- Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
Коментари:
Постирано од: orlov
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 19:30
Милчин??????????????????? Ај Милчин, ама ДПМНЕ, ДУИ, што па тие се шетаат со него и со сите странски делегации кои доваѓаат на Симпозиуми, Дебати и слично? Овие од СДСМ идат поради на ти ги дајми го, и келепур софраси...........ама што овие другиве ако е Милчин трча во некој си круг било тоа последен или НЕ? Кој круг и за што трчаат останатите споменати? (имам обврска да напоменам дека недна политичка оција не ме интересира. Ни онаа на Александар од Охрид ни онаа на Коце од Скопје, а најмалку на Груевски и Црвенковски.....ова колку да не бидам погрешно протолкуван- сватен).
------------- ,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
Постирано од: Генерал Митре
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 19:33
Што ти е поентата тука не сфаќам? да не сакаше да провериш колку може генералот да издржи читајќи текст што не содржи абсолутно ништо(да не речам ветер и магла), напишан од некоја што никој не ја читаше каде што пишуваше порано, или и ти самиот не издржа да г о разбереш па акна линк овде ние да се мачиме?
|
Постирано од: bingo
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 19:49
дека перат памет перат и не само овие од сорос и овие со латас не се подолу одлучете кој се во право кој не иначе да не се лажиме сите лажат овде гледам на форум многу политички фанатици абе ајде опуштетесе малку
|
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 20:47
Добро лето за избори!!! Ќе баталиме Светско првентсво во фудбал и ќе си ги гледаме и читаме нашиве миленичиња... Ама прво да омекшаме малку читајќи ја горе наведената Новинарка, после малку Латасче, па тие од другата банда и за на крај Боки 13 да не доомекша. Фрчко не ми го ни спомнувај !! Школски ми беше
|
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 21:23
bingo напиша:
дека перат памет перат и не само овие од сорос и овие со латас не се подолу одлучете кој се во право кој не иначе да не се лажиме сите лажат овде гледам на форум многу политички фанатици абе ајде опуштетесе малку  |
Сите перат. Ама кај секого детергентот не делува. Проблем е тоа брат.....ама тие си го решаваат со фалсификат..........договорно...........
|
Постирано од: grujoegotov
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 22:02
Ke ve pregazime, ama ne sami, tuku so SDSM, Ljube i cel makedonski narod zaedno
|
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 22:45
grujoegotov напиша:
Ke ve pregazime, ama ne sami, tuku so SDSM, Ljube i cel makedonski narod zaedno |
Кој ке гази, што ќе гази и каде ќе гази? Мој совет ти е за да станеш и официален Газач да се пријавиш во некоја винарска визба и да газиш грозје до безсвест. Барем некоја корисна акција. И ако притиснеш Alt+ Shift типките на тастатурата можеби и кирилица ќе ти се појави.
|
Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 23:14
имаше една српска поговорка ........ велеше “ и турцима су турци криви за све “ .......... мислам дека одамна е дојдено време да е смениме па наместо турци да стои македонци 
------------- http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН 
|
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 23:19
Аман бе..од овие наши кодош(к)и..сега изгледа и суратот ќе им го видиме јавно и јасно..секако ...одкога Уставниот Суд ќе реши..и го дозволи тоа ...нели???
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=E6CAB95C091DFB46BC5A9025BF33910F - http://www.vecer.com.mk/?ItemID=E6CAB95C091DFB46BC5A9025BF33910F
|
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 23:31
novace напиша:
Аман бе..од овие наши кодош(к)и..сега изгледа и суратот ќе им го видиме јавно и јасно..секако ...одкога Уставниот Суд ќе реши..и го дозволи тоа ...нели???
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=E6CAB95C091DFB46BC5A9025BF33910F - http://www.vecer.com.mk/?ItemID=E6CAB95C091DFB46BC5A9025BF33910F
|
аааааааааа два пати во ист ден нема да ме зезнеш да ти отварам линк. А јас да ти препорачам добро читање.. Радое Домановиќ на пример. Батали тоа Вечерот и Нова Македонија.
|
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 23:43
novace напиша:
|
Не бре novace, тие се со закон заштитени. Небаре се навоѓаат во резерватот ЈАСЕН крај Самоков, каде само човекот не е заштитен а се останато со закон заштитено а зоната забранета за движење. Е, со таќувалињата(кодошите) истото се случува. Каде и да се тие се заштитени чунки велат кожинката им била скапа.............. кожинката, од скапа поскапа. Значи било која власт нема интерес на судот да му нареди да донесе таква ОДЛУКА. Голем е стравот. Во та ОДЛУКА ќе се препознаат самите.........и, потоа се знае......а другите не оти ги нема и нив во списокот од ОДЛУКАТА туку опозициски ќе делуваат и етети сканда. А, меѓу нас кажано дај бар од овакви скандали ја поштедиме макдонија и народот..........политичарите кога тогај ќе им дојде крајот.
|
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 23:51
Не би рекол дека го трчаат последниот круг соросоидите на чело во Милчин. Тие уште долги години ќе трчаат,но покрај атлетската патека ќе останат само рака луѓе кои се уште ќе им шлапкаат со рацете.
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Постирано од: Ninja 35
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 23:55
Пуста желба вмровска, да останат само во државава......
------------- Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
Постирано од: bodeti
Датум на внесување: 28.Јануари.2010 во 23:59
A.... da im kaze nekoj deka trkata odamna zavrsi...da ne se macat da trcaat vo prazno
------------- VODETE LJUBOV A NE VOJNA.A MOZETE I OBETE.VENCAJTE SE!
|
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 00:00
Додека овие безнадежно изгубените се на чело на државата.....вреди да се трча.....
|
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 00:08
ninja_34 напиша:
Додека овие безнадежно изгубените се на чело на државата.....вреди да се трча..... |
понадежни од овие сме немале
|
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 00:09
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 00:10
Безнадежно е секидневното крекетање во Парламентот... И ќе трчаат..ама немаат појќе здив..ги работи малиот одлично...хахаха
пс
Секидневно..или повремено ...ептен стручно ги „дига„ на узбуна..хахаха..
Досега ...ваков не се родил..кој игра дрндупка ...со синовите на црвените кмери..а кои мислеа ...дека Македонија е нивно и неприкосновено „наследство„...хахаха.
|
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 00:13
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 00:42
Абе зошто мора секогаш да си префрлате,терајте ја темата за маратонците кои никогаш нема да го завршат својот маратон,ќе колабрираат на крај.
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 00:50
Затоа што ..некои си (сеуште) си мислат ....дека трчањето на „Маратонот„ е наменето само за одредена „каста„ луѓе...и дека однапред се знае(л) поБЕДНИКОТ...
Е сега ..нивните „правилата„ им се некаде најверојатно „заглавени„...и никој НИШТО однапред не знае...а можеби и знае..ама си молчи.. ептен „мудро„???
|
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 01:15
Значи ова вмровците дерман немаат од тој пуст Бранко....
А го видат малку повеќе на ТВ, одма ставаат во погон и телевизии и весници и гракаат по собрание, по форуми, на средби со граѓани.....
Незнам на што се должи тој пуст страв..... 
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 01:18
па неќат бе да ни ја запусти државата,луѓето се „патриоти“...и тоа антички...се грижат за својот народ...да не ни е многу широка јамката околу вратот,да ја позатегнат ...
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 29.Јануари.2010 во 01:43
Темата беше за Милчин и СДСМ.
Маратонците можат да се префрлат во Клубот на фајтери, отворено е...
------------- http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме. Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја, само земја ќе бидеме и можеби неколку жолти цветови.
|
Постирано од: Polar Bear
Датум на внесување: 30.Јануари.2010 во 06:53
Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 30.Јануари.2010 во 08:29
novace напиша:
Затоа што ..некои си (сеуште) си мислат ....дека трчањето на „Маратонот„ е наменето само за одредена „каста„ луѓе...и дека однапред се знае(л) поБЕДНИКОТ...
Е сега ..нивните „правилата„ им се некаде најверојатно „заглавени„...и никој НИШТО однапред не знае...а можеби и знае..ама си молчи.. ептен „мудро„???
|
За жал овие беа арни додека молчеја. Сега кога почнаа да ги откриваат ’’маратонците’’ од другиот круг дека ’’трчаат и грабаат’’ веднаш станаа антидржавен елемент. Признале ние не признале ’’црвени кмери’’ има и во портокаловите. Одамна требаше премиерот да си го расчисти дворот а не да остава по 2 години да праат што сакаат и сега ’соросоидите’’ им се криви оти ги укажаа дека не е се толку портокалово. Тука некој ке рече дека се скршија розовите очила и дека народецот почна да гледа реално. После изјавата на ’’несороидите’’ дека имаат платички од по 3-4000 евра бога ми си се замислив и сега знам дека полека ќе си се вратам кон неопределените. На нашата политичка (и новинарска/медиумска ) сцена изгледа сите трчаат некаков ним познат маратон. дали ќе им биде последен незнам, ама знам дека раните кои ги нанесуваат и раздорот кој го прават тешко ќе се сошие со било кој хируршки конец.
-------------
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2010 во 14:32
mamamd напиша:
Одамна требаше премиерот да си го расчисти дворот а не да остава по 2 години да праат што сакаат и сега ’соросоидите’’ им се криви оти ги укажаа дека не е се толку портокалово. Тука некој ке рече дека се скршија розовите очила и дека народецот почна да гледа реално. После изјавата на ’’несороидите’’ дека имаат платички од по 3-4000 евра бога ми си се замислив и сега знам дека полека ќе си се вратам кон неопределените. На нашата политичка (и новинарска/медиумска ) сцена изгледа сите трчаат некаков ним познат маратон. дали ќе им биде последен незнам, ама знам дека раните кои ги нанесуваат и раздорот кој го прават тешко ќе се сошие со било кој хируршки конец.
|
Наспроти молкот во СДСМ, Вечер веќе објави дека токму Владимир Милчин од СОРОС, кој е поранешен член на претседателството на СДСМ, ја поднел иницијативата до уставните судии да се укине лустрацијата по 1991 година. Милчин бара да се спречи и јавно објавување на идентитетот на шпионите во Службен весник
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=9F737D0B4DD91B4C8DD6D69C64B9DB79 - http://www.vecer.com.mk/?ItemID=9F737D0B4DD91B4C8DD6D69C64B9DB79
http://daily.mk/html/makedonija_11659_266_0#110427 - http://daily.mk/html/makedonija_11659_266_0#110427
|
Датум на внесување: 31.Јануари.2010 во 14:42
ninja_34 напиша:
Значи ова вмровците дерман немаат од тој пуст Бранко....
А го видат малку повеќе на ТВ, одма ставаат во погон и телевизии и весници и гракаат по собрание, по форуми, на средби со граѓани.....
Незнам на што се должи тој пуст страв.....  |
како прво сите медиуми освен сител наша тв и весникот вечер завзеле страна за сдсм така да ова што си го пишал не држи место
|
Постирано од: *moon*
Датум на внесување: 01.Февруари.2010 во 01:37
provokacii od sekogas postoele i ke postojat samo eden tumu znae najdobro da ja izmesti Makedonija so svojte provokacii a koj e toj sam ke se prepoznae pretpocitam da bide ovoj pat neimenuvan
|
Датум на внесување: 01.Февруари.2010 во 23:51
member_profile.asp?PF=16919&FID=49 - *moon*
Jas toa ne bi narekol provokacija. POLITICHKI MARKETING e toa, no da ne bideme ednostranchiv i pristrasen toa go pravat site politichki partii..........povekje ili pomalku sekoja spored potrebite i mozjnostite.......... Znach sepak nekoj nekogo za svoi tesni celi i lichni interesi nekogo za neshto go angazjira i normalno za marketingot si dobiva balkanska provizija...........velam balkanska atoa shto na zapad provizijata prosentot na provizijata e dosta nizok, a kaj nas za eden uspeshen marketing na politichka opcoja odrdeni fizijusi preku nokj stanaa milioneri vo EURA. No toa ti e balkanot, toa sme site nie.......... Zapad..........AH toj zapad e sosewma neshto drugo. sosema posvirepo i grozomorno. A nie sme svedoci kako samite zjolchno se borime za vlez vo toj WESTERN.............da WESTERN...........
|
Постирано од: DameMak
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 09:19
novace напиша:
Само уште во Македонија ....раката на Сорос преку другарот Милчин и СДСМ им го „пере паметот“ на луѓето ....благодарение на нивните многубројни медиумски платеници ... |
Како бе последниот круг? Вчера Соросоидите и СДСх се окрупнија со 12 луѓе-партии од кои пола со едната нога се во Бутел. И ни порачаа дека на 29 Ноември „другарот Бранко“ ќе формирал влада. Ако не на 29 Ноември, тогаш на 31 Ноември сигурно ќе формираат.
П.С. Пола од овие 12 опозиционери нема да стигнат да го дочекаат 29 Ноември (од старост ... )
|
Датум на внесување: 02.Февруари.2010 во 10:28
DameMak напиша:
Како бе последниот круг? Вчера Соросоидите и СДСх се окрупнија со 12 луѓе-партии од кои пола со едната нога се во Бутел. И ни порачаа дека на 29 Ноември „другарот Бранко“ ќе формирал влада. Ако не на 29 Ноември, тогаш на 31 Ноември сигурно ќе формираат.
П.С. Пола од овие 12 опозиционери нема да стигнат да го дочекаат 29 Ноември (од старост ... )
|
Да сме живи и дебели..па ќе го видиме и тоа чудо..досега не видено..
пс
Инаку..сета оваа халабука..мнооогу ме подсетува на еден ..веќе одамна виден филм.. БАЛ на ВАМПИРИТЕ...хаха....иако некои и беа (оправдано) одсатни...
Која ли збирштина ....на „испукани„ ќорфишеци...хехе.
|
Датум на внесување: 06.Февруари.2010 во 23:58
Непотребни се критиките упатени кон Владимир Милчин. Човекот си ја работи работата според агендата на ,,Институцијата Отворено Општество,,. Посететего, WEB SYTE www.soros.org.mk внимателно разгледајтего за да не бидете во заблуда.
|
|