![]() |
|
Фан клуб Горан Пандев |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Автор | |
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Доста му се 70 мин да трча, нека си трча 70 мин само да биде побрз.
нема брзина. Делио Роси кажа дека Пандев е најдобар во Лацио само
брзина му фали и ќе биде класа играч
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
I brzina i izdrzlivost ... neka se bilda malce ![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Ne se dosta 70 minuti, fudbaler treba da izdrzi 120 a ne pa 90, a za 70 da ne pravime muabet
|
|
![]() |
|
Cao_Sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
a sto ke kazete za vecerva? mislam deka stvarno mn dobro izigra!!
![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Neznam, uste sum vo USA i nemav moznost da gledam.
Stvarno - kako izigra???
|
|
![]() |
|
Cao_Sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
ludnica....alal da mu e na deckoto....bravo bravo....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
ех да беа сите македонски фудбалери како него
![]() |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
абе само двајца или тројца се потребни како него, и ете не дааааалеку на европските првенства, па и светските
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
iskreno da ti kazam !!! koga gledam kako igra makedonija (ne e bitno koj sport)...neznam kako ne mi pukne srceto...tolku se drami...tolku mozat od koza da te izvadat...KATASTROFA
![]() zatoa mislam deka i trojca kako nego (pandev)se malce....min. treba da 7-8 dusi takvi....oti garant ke se najdat 3-4 da ja onakvijat rabotata
![]() MUVLI SI SE MUVLI....murinjo da dojde dzabe e !!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
![]() ![]() ![]() Jas vo dres od goran pandev koj go dobiv licno i personalno pred 2 i kusur - 3 godini ![]() Изменето од Maro - 15.Декември.2006 во 01:44 |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Pandev pa Pandev
abe dodeka ne istrca ko coek nema od nego futbaler da bide ja da sum trener niakd ne bi go pustil da igra ...ebem ti ja talent koa izdishue neka se bilda ebate belja bar toa e lesno |
|
![]() |
|
Ti da si trener kje go papame sekoja utakmica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E i da btw vekje od nego bidna fudbaler ![]() ![]() Изменето од Maro - 15.Декември.2006 во 02:08 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |