![]() |
|
Kiril Dzajkovski -video spot |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 09.Април.2010 во 13:01 |
Добро дојде во форумов! Ме интересира на кој начин не разбирате, предпоставувам дека користите преведувач.
Поздрав!
|
|
![]() |
|
rock333 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hey...this is a wonderful website buddy and an informative post!!! i am new here and i found this site very interesting and informative ,, you are a professional person i think ,,i have a great interest in such things...thank you for the post buddy and keep on posting nice stuff like this :)
|
|
i am a+ certification expert.
|
|
![]() |
|
Igor-T ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Taka e. Camera movement radi movement. ![]() Pozdrav Igor |
|
![]() |
|
branko_k ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
i, aman vise so kranovine bez potreba... vo sekoj spot - lupni kran kaj sto treba i ne treba i site so podzinata usta... mnogu jaka finta...
Изменето од branko_k - 21.Февруари.2010 во 20:08 |
|
![]() |
|
branko_k ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
spotot e pristoen, bez prikazna... pesnata e lajno nevideno. bese interesen bregovic pred 10 i kusur godini so vakvi kombinacii, ama ova e veke ciganska rabota, nekreativno do beskraj. producent od takov rang kako dzajkovski ne smeese ovoj zvuk da si go dozvoli... ocigledno deka ne bil tolku dobar...
|
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Mene licno spotot ne mi e nisto posebno. Zanatski pritojno napravan i tolku. Chedo ima mnogu podobri prachinja vo svoeto portfolio.
Pesnata proagja vo Evropa so exoticen zvuk ![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Го заборавив линкот.
![]() |
|
![]() |
|
Спотот мене ми се допаѓа, Забавно-народна музика. Ова е турбо-фолк. Турбо мерцедес и фолк.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
spotot moz e dobro napraen, ama pesnava e katastrofa. tehno-turbo-folk.
|
|
![]() |
|
Ааааа добро е добро. |
|
![]() |
|
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Kiril Dzajkovsk feat Ras Tweed & Esma - Raise Up Your Hand (Official video)http://www.youtube.com/watch?v=YkyXkROiZ8oizraboteno od Blue Tang Enterteinment mene iskreno mi se sviga kako e napraven spotov! stara carsija, shutka, kameni most, grdosijata na kej, saem... ... a i pesnata e dobra :) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |