![]() |
|
Соба за дневен престој- дневна |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 21> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Мај.2009 во 09:12 |
|
Иако е наречена дневна соба, често и пола ноќ ја минуваме тука. Затоа мора да се внимава на нејзината удобност
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Многу сакам вакви сводови, ама во овој живот знам дека нема да имам
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
jasno. mnogu e bitno trosedot da ti e udoben
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
NAJPRAKTICEN ZA KOGA KE ISTURISH NESHTO E BLUE,AMA ZA TELOTO IC NE E PRAKTCEN NI ZA LETO NITU ZA ZIMA
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
znam sonce
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Конечно мојата дневна е онаква како јас сакам да биде. Си земав нов мебел во убава црвена боја некој модерен дизајн онаков коцкаст, со високи длабоки наслоњачи и удобни меки перници
![]() Ааа Да! и гости идат у дневна соба, приемна соба, многу битен момент за оставање добар впечаток ![]() Изменето од GlenKlouz - 23.Мај.2009 во 13:32 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Ovoj ambient mnogu mi se dopagja..nekako toplo , prijatno mesto
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|
![]() |
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
![]() |
||
|
Едноставно, убаво
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |