![]() |
|
Совети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pojke bi rekol iluzorno od bezobrazno no neka ti bide ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Reeeeeeeeeetko slusam soveti, skoro ic... nitu sakam da sovetuvam, nitu pak da me sovetuvaat... osven ako toa ne bilo izricno pobarano...
![]() Mislenje da kazes da, ama da sovetuvas nekogo bez toa da bilo pobarano od tebe mislam deka e bezobrazno!..
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne slusam nikogo
egocentrik su ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Jas davam soveti normalno koga ke mi pobaraat, a baram sekogas i za se,od majakmi samo za ona sto e najbitno i najslozeno, a na drugarkite za se,i za najmali sitnici vednas mu se javuvam i baram mislenje,
![]() Изменето од realna - 07.Јуни.2008 во 02:35 |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Mi se cini deka mnogu poveke davam soveti otkolku so baram..sakam da im pomognam na lugeto i da islusam koga im e toa potrebno,no sakam i da mi vozvratat koga mi e i mene potrebno..
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dobra nokj i na tebe ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Indirektnite soveti mnogu cesto uspesno dejstvuvaat,togas covekot samiot se pronaogja vo situacijata i go izvlekuva odgovorot a istovremeno ne se cuvstvuva napadnat ili sto bi se reklo kako da "mu solat pamet"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Vi posakuvam dobra nok ... i ubavi sonoviiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
mi se dopadna ovaa tema ... ke napisam nekoi moi iskustva ... moze nekoj da go primeni mojot recept ... Navecher vo 23:00 casot ... si pravam eksperiment ... gi pregleduvam mislite sto mi vrtat ... i si postavuvam prasanje... - ovaa misla ... sto mi se vrti celo vreme vo glavata ... dali ke mi bide vazna po 100 godini ? - NE !!! i ja brisam ... i taka pravam dellete ... dellete ... i na kraj dellete all .... i go praznam "Recycle bin" i si legnuvam ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
ili moze vaka da se dade sovet ... nekoj se izmachuva od nesto ... se koleba ... nesiguren e ... moze eden vakov primer da se dade ... lavicata ... koga napadja .... nikogas ne gi napadja ... brzite ... itrite ... snaznite... tuku ... koleblivite ... nesigurnite ... Vo edna takva situacija ako e... ke go prasam ... dali lavicata ke trgne po nego ? sam ke si dade odgovor ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
obicno si kazuvam lichno moe iskustvo ... eve na primer od ovoj stil ... imam zaprimeteno ... koga jadam ajvar ... nekako kiselini vo stomakot i ne mi e ubavo ... a ako jadam kebapi ... nemam takvi tegobi ... ne go ubeduvam drugiot ... si kazuvam moe iskustvo ... cesto pati moze na nekogo taka indirektno da se deluva ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
sega sum na mislenje ... go gledam nekogo kako se izmachuva ... gi povreduva i drugite okolu nego ... moze i mene da me povredi ... ama nema da mu kazam ... zatoa sto: NE SUM JAS TOJ STO TREBA DA MU KAZE !!! Ili sam ke si ja nauci lekcijata ... ili nekoj ke mu ukaze ... neznam ... za mene bitno mi e ... da ne mi tezi vo umot ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sovet,za dobroto na drugite,a loso za sebe ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mi se dopagja vakvoto mislenje,koe moze mnogu povekje da pomogne,taka sto ne upatuva samite da go najdeme vistinskoto resenie,a ne dava direktno mislenje za odredena situacija i ne ti kazuva sto tocno treba ili mora da napravis ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |