![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 344345346347348 360> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам дека за малце ќе паднев на ламинатот... многу го изгланцав
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
koj tip koj tekst? a vide vo sliki? e znam deka ke ti se dopadne
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека ништо не знам во моментов...али сепак текстов на типов е закон...алал да му е успеа да ми се вреже во глава....интересно сложено и ставено на лист.....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
знам дека на мамма сликава и е забеготина...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Znam deka sum...freak..
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека песнава ја слушав по пат накај Ск.......
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Znam deka na forumov ima poedinci koi se tuka samo za da stignat do nekoja titula koja e zamena za kompleksite vo nivnoto sekojdnevie
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
зговорната дружина...ама уште не се договорени...кој е воџа...
т.е. коловоџа ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
знам дека се пукнав од смеење... а исто знам и дека се формира ново друштво на форумов.... Нина1, Кико и Хацко...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Знам дека можеби ќе станам МОДЕРАТОР
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
знам дека ке почне да ме боле главата
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
sm se opio za 2008 godinu
|
|
![]() |
|
знам дека знаев дека на стрејт му е досадно бидејќи сите се нервираат кога чекаат !
![]() |
|
![]() |
|
знам дека нема крај ова и е мнооогу смешно и детско
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 344345346347348 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |