Автор |
|
Carnation
Сениор
Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3499
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 25.Октомври.2006 во 14:38 |
Neko te ima |
|
|
Hteo bih negde da te vidim Kao slucajno U kom dzepu ovaj grad Te nocas sakrio
Sada ne mogu da zaspim Nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim Od kad mislim na tebe Sve se izmenilo
Kad sam s tobom kao da hodam po vrelom asfaltu I taman kad se noge naviknu ti vise nisi tu Sada ne mogu da zaspim, nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe Sve se izmenilo
Neko te ima nocas, neko te voli Neko te ima, to nisam ja
Kad sam s tobom, kao da padam, a nikad ne-padnem Gde te sakrio ovaj grad, ne mogu da te pronadjem I ne mogu da zaspim, nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe Sve se izmenilo
|
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
 |
babyy
Сениор
Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 8193
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 25.Октомври.2006 во 13:46 |
Еве идам
|
|
 |
Delfin
Сениор
Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 25.Октомври.2006 во 13:40 |
babyy напиша:
Еве една песна за Делфинчо
Delfin |
Van Gogh |
|
Možda te sutra imati neću Ali danas te imam, za ceo život svoj. Više se nikad, nećemo stići Nismo jedno u kući ljubavi.
Molim, za toplinu, Sećanja vode sa dubokog dna Od stida ti čuvaj je pod kožom Znaš da nema nikoga
Osim mene, aha I milion tona teškog sunca Osim tebe i mene Ova zemlja nema nikoga
Osim mene, aha I milion tona teškog sunca Osim tebe i mene Ova zemlja nema nikoga
Bojiš se da udahneš vetar Svaki uzlet je pad Plašiš se kako se nikad nećemo stići Nismo jedno u ljubavi
Čuvaj, toplinu Sećanja vode sa dubokog dna Od stida ti čuvaj je pod kožom Znaš da nema nikoga
Osim mene, aha I milion tona teškog sunca Osim tebe i mene Ova zemlja nema nikoga, aha
|
| |
|
 |
Cvekence
Сениор
Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 24.Октомври.2006 во 14:07 |
   edna megu prvite romanski pesni so gi iam slusnato  Ain't no sunshine when she's gone
It's not warm when she's away
Ain't no sunshine when she's gone
And she's always gone too long anytime
She goes away
Wonder this time where she's gone
Wonder if she's gone to stay
And this house just ain't a home
Anytime she goes away
And I know, I know, I know, I know, I know
I know, I know, I know, I know, I know
I know, I know, I know, I know, I know
I know, I know I know, I know, I know
Hey I'll leave the young thing alone
But ain't no sunshine when she's gone
Only darkness everyday
And this house just ain't no home
Anytime she goes away
Anytime she goes away
Anytime she goes away
Anytime she goes away
|
respect my authoritaaa
|
 |
babyy
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 13:20 |
Obala |
Flamingosi |
|
Falis mi ti, da produzis samnom ka obali, i pomognes mi, da zavolim bas sve godine sto dolaze. Falis mi ti, shvatices ako se okrenes i zaboravis sve sto srce steze ti, sve zakone dosadne.
Ref: Jer ti i ja, moramo, da probamo, da spavamo pod nebom i po vatri hodamo. U kolima, bez tablica uz pesmu svud po svetu putevima lutamo. Jedemo, gde stignemo, i bas pred punom plazom goli da se skinemo. Granice nepostoje, i sve sto treba jeste, ljubav da potraje.
Falis mi ti, da produzis samnom ka obali, i pomognes mi, da zavolim bas sve godine sto dolaze. Falis mi ti, shvatices ako se okrenes i zaboravis sve sto srce steze ti, sve zakone dosadne.
Ref: Jer ti i ja, moramo, da probamo, da spavamo pod nebom i po vatri hodamo. U kolima, bez tablica uz pesmu svud po svetu putevima lutamo. Jedemo, gde stignemo, i bas pred punom plazom goli da se skinemo. Granice nepostoje, i sve sto treba jeste, ljubav da potraje.
Falis mi ti, da produzis samnom ka obali, i pomognes mi, da zavolim bas sve godine sto dolaze, godine sto dolaze.
Jedan zivot malo je, krenimo do obale, jedan zivot malo je, krenimo do obale.
na na na na na...
|
|
|
|
 |
babyy
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 13:01 |
Neko te ima |
Van Gogh |
|
Hteo bih negde da te vidim Kao slucajno U kom dzepu ovaj grad Te nocas sakrio
Sada ne mogu da zaspim Nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim Od kad mislim na tebe Sve se izmenilo
Kad sam s tobom kao da hodam po vrelom asfaltu I taman kad se noge naviknu ti vise nisi tu Sada ne mogu da zaspim, nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe Sve se izmenilo
Kad sam s tobom, kao da padam, a nikad ne-padnem Gde te sakrio ovaj grad, ne mogu da te pronadjem I ne mogu da zaspim, nesto se dogodilo Poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe Sve se izmenilo
|
|
|
 |
babyy
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 12:47 |
Iz dana u dan |
Toni Cetinski |
|
Ja sam kriv tvoja ljubav za nikoga nije stavio sve za moje dobro na nekog drugog sto prije
Za mene bolji ne postoji lijek i ako ti imalo znacim kunem ti se svim i svacim da me gubis zauvijek
Ref. Iz dana u dan kako prolazi vrijeme sve vise sam siguran ti nisi zena za mene
A jos te volim a ne bih smio ne das mi mira i jos me kidas ti ovo ti ono ma prokleta bila
I napokon otvaram oci nakon godina dugih i sada vidim ti nisi nista drugacija od drugih
Znam da bolji ne postoji lijek i ako ti imalo znacim kunem ti se svim i svacim da me gubis zauvijek
|
|
|
 |
babyy
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 12:39 |
Ja je gledam kako spava |
Riblja corba |
|
Mesec sija, iluzija Ona spava na kaucu Uskoro cu leci i ja Dok napolju psi jaucu Svi spavaju, niko budan A ja sedim uzaludan I gledam je hipnotisan Sav zaljubljen i otpisan Ona dise, sve mirise Ne treba mi niko vise Po njoj samo mesecina Prosula se ko istina Ja je gledam kako spava Lepa je, boli glava |
|
|
 |
babyy
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 12:28 |
Gubis me |
Van Gogh |
|
Zauvek sam, sasvim sam, Zivim u nadi da ljubav je spas, Hocu da ime, tvoje ime, Uvek sija i bude tu, Hocu da ljubav ima sjaj, Hocu da plamen tvoj, nosim u sebi
Kako ne vidis da gubis me, Ako izgubis me gubis sve Da li osecas sta je u meni, Zelim pesmu da nestane bol, Hocu da ime, tvoje ime, uvek sija i bude tu, Hocu da plamen tvoj, bude jak,
Kako ne vidis da gubis me, Ako izgubis me gubis sve
|
|
|
 |
babyy
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 12:17 |
Dozvoli mi |
Van Gogh |
|
Uzivas so zborovi da ja sozdavas ljubovta koga sakam da ja dopram, ne mozam, ne e vistinska. Nosis moja slika, a dali zabelezuvas, samo da te potsetam, jas sum tuka, jas sum ziva.
Vo oko imam sjaj, od nebo blesok i od sonce zrak, vo gradi imam zdiv, del od veter div. Ne sum tvojot angjel, no mozam da te naucam kako dobro da letas, dobro da letas, so mene.
Dozvoli mi da te vidam koga svetla ke izgasnat, dozvoli mi da te cuvam koga site ke isceznat, dozvoli mi da sum kraj na tvojava pretstava i barem ti koga spies do tebe da doletam.
Ponovo sa pokretom ispisujes ljubav, zelim da je dotaknem, samo zelim da je dotaknem.
U oku imam sjaj, od neba blesak i od sunca zrak, u grudima je dah, nosim vetar jak. Andjeo tvoj nisam al' mogu da te naucim kako dobro da letis, dobro da letis, sa mnom ti.
Dozvoli mi da te vidam koga svetla ke izgasnat, dozvoli mi da te cuvam koga site ke isceznat, dozvoli mi da sum kraj na tvojava pretstava i barem ti koga spies do tebe da doletam.
|
|
|
|
 |
Queen Bitch
Сениор
Регистриран: 06.Април.2006
Поени: 1041
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 12:09 |
Progenies of the apocalypse - Dimmu Borgir
The battle raged on and on Fuelled by the venom of hatred for man Consistently without the eyes to see By those who revel in sewer equally
We the prosperity of the future seal Cloaked by the thunders of the north wind Born to capture the essence of The trails of our kind
Zero tolerance must be issued forth Behind the enemy's line So it shall be written And so it shall be done
(repeat 1st and 2nd verse) Discover and conceive the secret wealth And pass it unto your breed Become your own congregation Measure the sovereignty of it's invigoration
We who not deny the animal of our nature We who yearn to preserve our liberation We who face darkness in our hearts with a solemn fire We who aspire to the truth and pursue it's strength
Are we not the undisputed prodigy of warfare Fearing all the mediocrity that they possess Should we not hunt the bastards down with our might Reinforce and claim the throne that is rightfully ours
Consider the god we could be without the grace Once and for all Diminish the sub principle and leave it's toxic trace Once and for all
|
Don't wory be happy :)
|
 |
babyy
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 12:05 |
Еве една песна за Делфинчо
Delfin |
Van Gogh |
|
Možda te sutra imati neću Ali danas te imam, za ceo život svoj. Više se nikad, nećemo stići Nismo jedno u kući ljubavi.
Molim, za toplinu, Sećanja vode sa dubokog dna Od stida ti čuvaj je pod kožom Znaš da nema nikoga
Bojiš se da udahneš vetar Svaki uzlet je pad Plašiš se kako se nikad nećemo stići Nismo jedno u ljubavi
Čuvaj, toplinu Sećanja vode sa dubokog dna Od stida ti čuvaj je pod kožom Znaš da nema nikoga
Osim mene, aha I milion tona teškog sunca Osim tebe i mene Ova zemlja nema nikoga, aha
|
|
|
|
 |
babyy
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 12:01 |
Da li zna |
Van Gogh |
|
Kao da sedim na krovu nekog umornog grada Dok tiho pricamo mesec i ja Nocas ovladaj besom kaze ovladaj sobom Nocas senke igraju svoju igru i okrecu tiho svaki nemir u pobedu A znam gde boli, boli kada si ti nista nekom ko je tebi sve
Da li zna? Da nema vremena da nema razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me
Kao da sedim pod kapom neke umorne price Dok tiho mislimo mesec i ja Ona znala je da ode, on morala je Kaze prejaka zedj je slomila sve
Zelim te sada ako nije mrznja Mrzim te sada ako nije ljubav Uvek ce senke igrati igru Uvek ce senke igrati za nas
Da li zna? Da nema vremena da nema razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me
Da li zna? Da nemam vremena da nemam razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me
|
|
|
|
 |
Queen Bitch
Сениор
Регистриран: 06.Април.2006
Поени: 1041
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Октомври.2006 во 11:43 |
I drove all night - Celine Dion
I had to escape , The city was sticky and cruel
Maybe I should have called you first
But I was dying to get to you
I was dreaming while I drove
The long straight road ahead
Uh-huh, yeah
Could taste your sweet kisses, your arms open wide
This fever for you was just burning me up inside
I drove all night to get to you
Is that all right?
I drove all night, crept in your room
Woke you from your sleep to make love to you
Is that all right?
I drove all night
What in this world keeps us from falling apart?
No matter where I go
I hear the beating of our one heart
I think about you when the night is cold and dark
Uh-huh, yeah
No one can move me the way that you do
Nothing erases this feeling between me and you
I drove all night to get to you
Is that all right?
I drove all night, crept in your room
Woke you from your sleep to make love to you
Is that all right?
I drove all night