![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 62> |
Автор | |
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Прстот кој ги брише твоите солзи кога си тажен, е многу подобар,од десетте прсти кои ти аплаудираат кога си успешен.
![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Можеш да ги затвориш очите за нешто што не сакаш да го видиш но не можеш да го затвориш срцето за нешто што не сакаш да го чувствуваш.
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Кога ќе ја снема маѓијата, го менуваш магионичарот.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Немој да ја лажеш...
само немој да и ја кажуваш вистината... |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Нека ја најде со сите овие карактеристики ли се или што,ветувам дека ќе му ја чувам..барем одреден временски период...некулку часа...после Деспина ќе ја грабиме,никој да не знае
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ова е статус од еден "паметен" колега.
Инаку, сакаш да ја чуваш таа на тој што ќе ја најде?
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Кој ќе ја најде " онаа " да ме извести,ветувам дека ќе ја чувам во најмала рака
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Стана досадно само жените да се прикажуваат како жртви и љубовните совети најчесто се однесуваат како да се однесува кон жена, а мушко? Тој е вол, тој секако ќе трпи
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
ljubovta ne e prinuda
taa ne mora nishto |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
padme ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 13 |
pu pu skraja da e. ic ne sakam . koga srceto raboti i kga ti zbori nema sto drugo da slusas
![]() |
|
![]() |
|
miro_10 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
abe dete,dete... pokazi maskost malku...
|
|
![]() |
|
miro_10 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 5 |
ee toa e ... mlada e ke si najde druga ljubov :)
![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Совети за љубовта не помагаат. Се додека не го изодиш патот кој го трасира љубовта, си неук за неа. Но и откако ќе го изодиш, таа ќе ти трасира нов
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |