![]() |
|
Прашај ме прашам те? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 34> |
Автор | |
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okolu 20 ti Dekemvri dali ja proslavivte domasnata slava? |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ne seuste
po kolku ora izigruvate koga odite na svadba?
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
igram cela vecer dodeka me drzat nozete dali Sv Nikola vi e domasna slava |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ne ne
a igrate na tangoto?
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
sekako se podrazbira dali pocna so potrosuvackata prednovogodisna treska? |
|
![]() |
|
ne...
nekoe novo odelo ima li vo plakarot?
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
se ceka na popustite, pa potoa najverojatno ke ima i nesto poveke od koj brend najcesto kupuvas obleka? |
|
![]() |
|
toa sto me bendisuva..nebitno od kogo
piete kafe momentalno?
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
ne, i iskreno mnogu malku konzumiram kafe, poveke supstitutite na kafeto. pies cesto caj, i kakov caj najcesto konzumiras? |
|
![]() |
|
bez seker vo sekoj slucaj...planinski, kombinirani sostavi..., vocni... da zaminev, moze?
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ne, sedi tuka, ubavo ni odi muabetot dali ke odis na zimuvanje i kade? |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
kje odam... kaj majka mi
![]() kakva muzka slushaj najchesto? |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
jazz rock и new age
![]() омилено животинче? |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
mace
![]() te interesiraat li misterii ?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |