IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - На што ви личи форумов?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

На што ви личи форумов?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 27>
Автор
Порака Обратен редослед
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 14:37
на форум не%20знам
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 14:05
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

................. комеморативна седница збунетост
...mene na III zasedanie na ASNOM.do duse imase malku dozd togas ama jbg...palo naredenje...MARSALEEEEE.лутина

I sega zavrnaголема%20насмевка
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 12:56
Na se.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 12:35
.............класен час збунетост
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 12:10

На влада

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 12:04
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

...mene na III zasedanie na ASNOM.do duse imase malku dozd togas ama jbg...palo naredenje...MARSALEEEEE.лутина
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 11:58
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 09:27
Mene lichno voopshto ne me tangiraat mistikite za koi se zboruva ,ne se ni trudam da gi analiziram....doagjam ovde zatoa shto se chuvstvuvam ubavo,ponekogash nekoj post me nasmeva slatko.Tuka doagjam koga sakam da se relaksiram,shto znachi forumov mi lichi na edno fino mesto kade sakam da bidam koga nemam obvrski.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 09:13
навистина , на што личи форумов ? ..........размислување
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 12:05
Nema nisto strasno, samo se mistificira i predimenzionira od osobi koi se skloni kon toa.

Изменето од zbunet - 17.Септември.2009 во 12:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 11:57
на место каде некои “ карактери “ можат да бидат она што во реалниот живот не можат ни да сонуваат да бидат......... особи со неограничени овластувања со чива помош си ги лекуваат фрустрациите од мизеријата во која се наоѓаат во реалниот свет голема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 11:13
Koga ke go vratam filmot, ovde bev dobro precekan, mozebi i najdobro i pokraj okolnostite, tek tuk po nekoe sranje, ama brgu go resavav i nema potreba da go cuvam vo memorija kako trauma i da placam naokolu
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 11:07
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Pa ne sum od vcera, dve godini sum tuka. Inaku koga dojdov ovde bese bojno pole, brat za vrat, ni sirenje, ni pari. To verbalni metkovi i samo iznesuvaa mrtvi na kupovi. Cel sum luzni, no sepak se ucev na tugi iskustva, pokoj im dusa neoprezna 

Море Збунет....многу си контрадикторен...

""""Kako toa nikoj ne me zakaca ? изненадување  Mislam deka lugeto si pridavaat vnimanie deka nekoj zbori za niv i deka se necij centar na vnimanie смеење . Nekoj projal lajna плазење ...jaka muda, pa neka jade, pa sto ? Ako nekoj bas zapne da provocira, se goni kaj majka mu i se sto mu e milo i pojasno od toa zdravje, za da si ja gleda negovata rabota.""""""""

Нели никој не те закача ??????     намигнување намигнување намигнување

Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 11:07
hahahaahahah a be od kaj go najde ova kandiloto,jas od lani sum ovde megutoa sega pocesto,si pisam po nesto si kuliram ne se zamaram so site i taka super mi e,nikoj ne mi zgresil,nedaj boze nemoj da go baram toa kandiloto i jas posleголема%20насмевкаголема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.