![]() |
|
На што ви личи форумов?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 27> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
елем па ти, меѓу најказнуваните си
![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Кој згреши малку некој од наставниците(модераторите) ќе го казни,кој згреши малку повеќе ти ќе го казниш и кој згреши најмногу ај кај директорот(перун) во канцеларија
![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Мамамд многу сте строги ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
на форум, ша шо друго еб*го |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
pojma nemam na sho mi lici.
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Forumov pocna da mi nalikuva na zaloplacka.
Ajdeee ova mi lici na ona -Mamo mene mi e dosadno ![]() Koj bre da vi pravi zabava??? Shto sloboda nekomu mu treba??? ![]() |
|
![]() |
|
Во потполност се согласувам со бијонсе
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
го погоди хемичарот ![]() ![]() ![]() ![]() добар опис ![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Благодарение на некоj луге на ништо неприлича
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Форумов ми личи на школо ![]() Само суспендирања,казни ![]() Пуштете не бре да си праиме шо сакаме на форумов да имаме малце слобода ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() forumot za mene e virtuelna druzba i razmena na misli Изменето од ANITA11 - 16.Септември.2009 во 07:56 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() mene me great site sipaticni forumgij i forumgjivki ....... gi sakam site .......gi obozavam site........nivna ljubov me gree.... ne se ,,zaskrivam,, si ja sakam moja vera ubava.......... ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Forumov mi lici na mesto na koe mozam da opomenam a da ne mi se nalutat, odnosno malkucka nekoj da mi se naluti ama i da me raspolozi nekoj kako citiranava mi forumdzika. ![]() Bijonse, obledi se zaladuva vremeto, milo na majce ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
me potsekja na ucilisni klupi.........
![]() Perun generalen direktor... mamad zamenik direktor.... dogi menager........ delfin knigovoditel...... anastea glavna na nastavata...... fiks blagajnik........ tuka se posle site nastavnici da ne recam profesorite.... Biba G.........................likovno Zlatnik.........................istorija Blue.............................fizicko Vardar1947..................fizicko Marija magdalena........makedonski Andjelina.....................geografija la fille...........................angliski zensmaster..................fizika biserna.........................hemija flix.................................informatika mesenger......................biologija evangelos......................istorija valerija.........................umetnost i drugi veke ne gi pamtam......... a nie site forumgji ucenici........ ![]() samo ne karaat , ne opomenuvaat......ne brkaat od cas...... nikogas ne ne falat , nikogas ne ne galat, razlicno ocenuvaat, protekcii zavisi od interesi.....neprasuvajki se dali refleksija nivna e nasiot prosek..... ![]() Изменето од bijonse1 - 15.Септември.2009 во 23:46 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |