![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 1869> |
Автор | |
Trikson ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не бе љубопитна, колекционер сум само, на добри карактери и фер души.
![]() |
|
![]() |
|
Trikson ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Кој би знаел, лелееее супер, а какви имате.
![]() |
|
![]() |
|
Ама прво, особата на место би требало да не вели...можеби, и да не прашува, туку да е сигурна во своите ставови кога ги изнесува, зошто другата страна може да се посомнева во карактерот и да си каже, оваа ке се пишмани и некој ден ке каже, шалилисмо се, пу пу не се важи.
![]() ![]() ![]() Изменето од Trikson - 23.Јануари.2009 во 03:03 |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...toa se vika kolekcioner na rariteti...capish...?
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ima sekakvi...ama onie ednokletochnine sto se, onie primitivnine, kako se vikaa...?...ne mi teknue sega...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...osobata na mesto e sigurna... samo se mazi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma, секако, која е наградата кога ти даваат квантитет, која е сатисфакцијата кога се нуди рекламата...еден ама вреден, а не 1000 неинтерсни, секако тоа да.
![]() |
|
![]() |
|
Епа добро, сакаш да кажеш од животонско царство ли...види сеа, ја може чоколадата да ја свиткам у момент и тоа док кажеш цврц...а сликичките задржете си ги, ја не собирам сликици од животиње, ја сум поише по лугето.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Но, како и да е, да не бидам наметлив, може слободно да си продолжите со собирање сликички маркици, се гледа дека сте филантропски флертно расположени.
а,продолжете си слободно, а ние машките ке признаеме дека, шо е лепо и богу је драго така велат. ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......kakva e taa osoba na mesto
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
...u pravo si...i ne sekoj umee da napravi razlika...samo privilegiranite doagjaat do toa "ednoto"...
![]() |
|
![]() |
|
...lugje sobirash...?
![]() ...ti policaj da ne si...? ![]() |
|
![]() |
|
...a ke se menjame so slikichkite...?
![]() ...imame i od zivotinsko carstvo...znaesh...? ![]() Изменето од moira - 23.Јануари.2009 во 03:09 |
|
![]() |
|
...mozhebi kako mene...?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |