IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Името е се што имаме
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Името е се што имаме

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 56>
Автор
Порака Обратен редослед
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:48
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

imeto nikoj ne moze da mi go zeme,nikoj ne moze da mi ja smeni mojata DNK...sega e vreme za pravilni,i razumni potezi...a ne za sredenovekoven lokal-patriotizam i lupanje vo gradi koj e pogolem Makedonec

Jas sum fino lepo za kompromis so Grcite,ke si vlezeme vo NATO i EU...i ondak fino lepo posle 2 godini site na referendum za smena na imeto od kakvo i da e , povtorno vo Republika Makedonija Sto ni mozat?..Veke ke bideme vo EU i NATO...da ne mozat da ne izbrkaat? sah-mat
of mori majko .....ti kolku sto ja razbiras diplomatijata i politikata, otidovme u k...c....da ne ti e nekoj od partiskive ideolozi drugar, pa ja otkrivte kako vika Evropa...aj objasni mi na sto ja temelis mislava... изненадување

prvo kazi mi na koja "misla" mislis...a potoa ke ti kazam koj mi e drugar
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:38

imeto nikoj ne moze da mi go zeme,nikoj ne moze da mi ja smeni mojata DNK...sega e vreme za pravilni,i razumni potezi...a ne za sredenovekoven lokal-patriotizam i lupanje vo gradi koj e pogolem Makedonec

Jas sum fino lepo za kompromis so Grcite,ke si vlezeme vo NATO i EU...i ondak fino lepo posle 2 godini site na referendum za smena na imeto od kakvo i da e , povtorno vo Republika Makedonija Sto ni mozat?..Veke ke bideme vo EU i NATO...da ne mozat da ne izbrkaat? sah-mat

of mori majko .....ti kolku sto ja razbiras diplomatijata i politikata, otidovme u k...c....da ne ti e nekoj od partiskive ideolozi drugar, pa ja otkrivte kako vika Evropa...aj objasni mi na sto ja temelis mislava...
изненадување
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:24
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by nenno nenno напиша:

So Gruevski na celo i IME i PREZIME i NADIMAK ke dobieme.

А со Цукеринска на „чело„..ниту ИМЕ ...ниту ПРЕЗИМЕ ќе ни остане за... како што (ни) кажа ..само за 6 месеци (за разлика од дедо-и Ќиро Фиромољубецот...кој кажа само САМО за 2 месеца)..

пс

А за ПРЕКАРОТ...веќе си  имаме еден... веќе 17 години  чинам  FYROM  си беше..!!???.

Или проблем беше ...дали е тоа ПЈРМ или БЈРМ!!!!
Imam edna niva vo Kazani, ako sakas ke ti ja podaram i donesi stransi investicii. Abe site ste isti, tolku mnogu ke ve izgazime na izborive da INSULIN ke mora da vi nabavime da se oporavite kopucista vmrovski.
намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:21

Suk*r pametni luge vo MKD, BRAVO DRUZE
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 01:20
edno ime imame za nego gineme,pod isto sonce se budime
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 23:53
ocigledno deka od golemive makedonci sto gi citam na temava posebno samo imeto i go imaat...nemaat so sto izgleda drugo da pokazat od makedonstina i peltecat li pecltecat kolku iamto bilo vazno, a ne daj boze ako se pripuka pa nema eden da ostane..imeto e se sto imame ocigledno se drugo e nevraboteno i pod stecajлутина
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 21:55

Изменето од moira - 13.Мај.2008 во 00:28
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 21:11
Originally posted by nenno nenno напиша:

А со Цукеринска на „чело„..ниту ИМЕ ...ниту ПРЕЗИМЕ ќе ни остане за... како што (ни) кажа ..само за 6 месеци (за разлика од дедо-и Ќиро Фиромољубецот...кој кажа само САМО за 2 месеца)..
пс

А за ПРЕКАРОТ...веќе си  имаме еден... веќе 17 години  чинам  FYROM  си беше..!!???.
Или проблем беше ...дали е тоа ПЈРМ или БЈРМ!!!!
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 19:18
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 19:09
imeto ke go socuvame, plus i prezime ke dobieme
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 15:33
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

Грците го номинираа Александар Велики меѓу стоте најголеми Грци

Привршува првата етапа од кампањата за избор на најголемиот Грк на сите времиња. Иницијативата е на грчкото радио “Скај“ и на Би Би Си, со спонзорство на Националната банка на Грција. Иницијативата “Големите Грци“ вклучува три етапи. Во првата Грците, од Грција и од странство, требаше да дадат пет предлози за големите Грци, врз основа на кој е изготвен списокот на 100 – те најголеми Грци.

Меѓу нив се Александар Велики, Андреас Папандреу, Аристотел, Аристофан, Архиепископ Христодулос, Архимед, Бубулина, Дионисиос Соломос, Евклид, Еврипид, Елевтериос Венизелос, Есхил, Јоанис Макријанис.

Во втората етапа на кампањата во пресрет на 2009 година ќе бидат направени два двочасовни документарни филмови за сите 100 избрани досега, по што ќе бидат претставени со одделени филмови првите десет.

А ние пак..за исто такво избирање на еден од многу знаменитите Македонци низ столетијата ..можеме и треба да си го пријавиме ФИЛИП II Македонецот..таткото на Александар Македонски....кој според некои писанија викани и ФИЛИПИКИ ..на  гркот ДЕМОСТЕН...НЕ ти БИЛ ГРК..туку варварин..поинаку кажано не-грк.
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 11:17
Грците го номинираа Александар Велики меѓу стоте најголеми Грци

Привршува првата етапа од кампањата за избор на најголемиот Грк на сите времиња. Иницијативата е на грчкото радио “Скај“ и на Би Би Си, со спонзорство на Националната банка на Грција. Иницијативата “Големите Грци“ вклучува три етапи. Во првата Грците, од Грција и од странство, требаше да дадат пет предлози за големите Грци, врз основа на кој е изготвен списокот на 100 – те најголеми Грци.

Меѓу нив се Александар Велики, Андреас Папандреу, Аристотел, Аристофан, Архиепископ Христодулос, Архимед, Бубулина, Дионисиос Соломос, Евклид, Еврипид, Елевтериос Венизелос, Есхил, Јоанис Макријанис.

Во втората етапа на кампањата во пресрет на 2009 година ќе бидат направени два двочасовни документарни филмови за сите 100 избрани досега, по што ќе бидат претставени со одделени филмови првите десет.
Кон врв
nedopirliviot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliviot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 07:43

Originally posted by Urednik Urednik напиша:

Да бевме друг народ, или друга држава ќе имавме цврсти ставови и ќе бевме единствени. Тогаш немаше да ни се случуваат овии непотребни работи.

ne urednice. nie sme silen narod, cvrst narod. no sme i premnogu miren i toleranten narod.

Ако бевме силни како народ тогаш нема да не тепат во Грција, туку ние ќе ги тепаме со затворање на границата, па да ги видам.

Изменето од moira - 12.Мај.2008 во 15:05
Кон врв
dudulovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 998
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dudulovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 03:33

Originally posted by Urednik Urednik напиша:

Да бевме друг народ, или друга држава ќе имавме цврсти ставови и ќе бевме единствени. Тогаш немаше да ни се случуваат овии непотребни работи.

ne urednice. nie sme silen narod, cvrst narod. no sme i premnogu miren i toleranten narod.

Koj си ти бе? Гласот на Совеста? Центар на Вселената за да судиш кој каков е?

Почни да размислуваш малку посериозно и престани да се однесуваш како да имаш пет години.

Изменето од moira - 12.Мај.2008 во 15:02
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.