![]() |
|
Љубовта може да не убие??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Автор | ||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vekje sum mrtva, ama se nadevam na vtor zhivot
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Понекогаш ме убива, понекогаш ми дава сила да се борам со непријатностите...ме става во гроб и ме оживува....ме полудува со радост и тага, ме прави најсреќна, ме прави најтажна....се зависи од љубовта...да ја немаше неа не знам како ќе опстанев, јас сум зависник од љубов како што сите се зависни од храна.....без љубов не ми е ни потребен живот, без таа мала слатка тајна која се крие во нашите срца и не тера да сакаме до бесвест....до небо и назад...
И ДА!!! Убива! Ама тоа нема во никој случај да ме спречи да ја земам и да ја давам дупло повеќе...па и да ме убие е многу поубаво да се умре од љубов или за љубов отколку ради некоја друга работа или од некоја туѓа рака. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...NEMATE GAJLE, VIE STE OPERIRANI OD TOA...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
dozd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
ddali bavnotot e sekoas sigurno....bavno ama sigurno...
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:38 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
ZNAEV...ZNAEV.... DEKA MOZE DA UBIE?????
ZNAEV JAS ,USHTE PRED SITE TIE NAUCHNICI....EKSPERTI... Изменето од mamma - 14.Октомври.2007 во 21:15 |
||
![]() |
||
maja_tweety ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
|
i kako e?
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
vekje me ubiva,...
![]() ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
maja_tweety ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
|
joj
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
fala ti na tebe milion cestitki
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
![]() ![]() da ne me prasase nikogas nemase da mi tekne na toa cudno ej, covek nekogas kolku obicni i ednostavni raboti koi mu se pred oci da ne gi zaprimeti! sekoja cest za ova ![]() Изменето од connected - 13.Октомври.2007 во 21:40 |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
koj e edinstveniot organ na kogo rakot kapa mu simnuva i ne go zakaca? prasanje za connected
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...АЈЈЈЈ,ЈАС ГОТОВ СУМ...ПУ МАЈКАТА СЕ ..!!!!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
ne treba mnogu zagor, dovolno e i ednas ama fatalno ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |